Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Θανατηφόρο τροχαίο για 7χρονη από μηχανή αστυνομικού!

Δεν κατάφεραν οι γιατροί του ΚΑΤ να κρατήσουν στην ζωή το επτάχρονο κοριτσάκι που παρέσυρε και σκότωσε με την μοτοσυκλέτα του άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομίας.

Το ατύχημα συνέβη στις 12.15 το μεσημέρι στην οδό Κύπρου. Ο μοτοσικλετιστής...
...προσπάθησε να προσπεράσει ένα βανάκι, δεν πρόσεξε όμως το παιδί και το παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Αμέσως διεκομίσθη με ασθενοφόρο και συνοδεία περιπολικού στο ΚΑΤ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η επτάχρονη κατέληξε.

Όπως έγινε γνωστό, το κοριτσάκι που σκοτώθηκε ήταν αθίγγανη από το Μενίδι. Με το που διέρρευσε η είδηση, περίπου εκατό συγγενείς και φίλοι της οικογένειας συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής και άρχισαν να καίνε κάδους απορριμμάτων

Αυτήν την στιγμή επικρατεί στην περιοχή ένταση, με μέλη του καταυλισμού αθιγγάνων του Μενιδίου να εκτοξεύουν απειλές κατά των αστυνομικών και να απειλούν με επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, έχουν καταλάβει τις γραμμές του ΟΣΕ ενώ όταν εμφανίστηκε ένας συρμός, πέταξαν πέτρες χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός στους επιβάτες. Το τρένο με κάποια καθυστέρηση συνέχισε την πορεία του, ωστόσο το σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: