Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Δωρεάν λεωφορεία από το ΑΠΘ για φοιτητές και προσωπικό!

Οι αυξήσεις στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών) και τα ελλιπή δρομολόγια, οδήγησαν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, να οργανώσει δικές του λεωφορειακές γραμμές, δωρεάν για φοιτητές, καθηγητές και υπαλλήλους.

Δυο ιδιόκτητα λεωφορεία δρομολογήθηκαν από σήμερα με στόχο...
...τη σύνδεση της πανεπιστημιούπολης με τις αποκεντρωμένες μονάδες του ιδρύματος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η πρώτη λεωφορειακή γραμμή έχει αφετηρία τη Γεωπονική Σχολή στην οδό Αγίου Δημητρίου. Διασχίζει την οδό Νέα Εγνατία (λεωφόρο Κ.Καραμανλή) με κατεύθυνση τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Δασολογικής Σχολής στο Φοίνικα, το Αγρόκτημα της Γεωπονικής Σχολής, το κτίριο του Τμήματος Εικαστικών, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών Νόησις και τερματισμό το νέο κτήριο Γυμναστικής Ακαδημίας στη Θέρμης.

Η δεύτερη λεωφορειακή γραμμή έχει αφετηρία την εσοχή της Γεωπονικής Σχολής επίσης, διασχίζει την περιφερειακή οδό με κατεύθυνση το κτίριο της Σχολής Καλών Τεχνών (Καπναποθήκη στη Μονή Λαζαριστών) και επιστρέφει στην πανεπιστημιούπολη από τις οδούς Λαγκαδά και Αγίου Δημητρίου.
Τα δρομολόγια που αναχωρούν στις 7:45′ και 12:45′ θα πραγματοποιούν στάσεις στα νοσοκομεία “Παπανικολάου” και “Παπαγεωργίου”.

kala-nea.gr

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

pooo ayta einai!!!as parei kamia tetoia prwtovoulia kai to EKΠΑ..kairos tou einai!!!!bas k doume k emeis kamia asprh mera!!