Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ροζ βίντεο στην Κέρκυρα από οίκο ανοχής!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κέρκυρα από την διαρροή ροζ βίντεο από κρυφές κάμερες που βρίσκονταν σε παράνομο οίκο ανοχής.


Όπως όλα δείχνουν...
...ευυπόληπτοι πολίτες παγιδεύτηκαν σε ροζ σκάνδαλο με χορεύτριες και βίζιτες, με αποτέλεσμα τώρα να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Όπως αποκαλύφθηκε, όλα συνέβησαν σε μπαρ της Κέρκυρας που οι ιδιοκτήτες του είχαν μετατρέψει σε οίκο ανοχής. Το μαγαζί διέθετε ειδικούς χώρους όπου οι πελάτες μπορούσαν να απολαύσουν, μακριά από τα περίεργα βλέμματα, τον αισθησιακό «χορό» αλλά και άλλες υπηρεσίες από τις όμορφες «σερβιτόρες», φυσικά έναντι αμοιβής.

Αυτό που δεν ήξεραν, ωστόσο...
...είναι ότι αντί για βλέμματα στον χώρο υπήρχαν... κάμερες. Όχι μία ή δύο αλλά... τετρακάμερο, ώστε να καταγράφονται οι ερωτικές περιπτύξεις των ανυποψίαστων θαμώνων από κάθε δυνατή οπτική γωνιά. Στην συνέχεια, με το υλικό αυτό, οι ιδιοκτήτες εκβίαζαν τους πελάτες.

Μετά από καταγγελία που έγινε, εμφανίστηκε στο μπαρ αστυνομικός ως πελάτης. Γρήγορα κλείστηκε η συμφωνία για να περάσει ξεχωριστές στιγμές στην αγκαλιά μιας 20χρονης «σερβιτόρας» έναντι 40 ευρώ. Όταν, ωστόσο η υπεύθυνη του μπαρ, σύζυγος του ιδιοκτήτη, πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι υπόλοιποι αστυνομικοί έκαναν έφοδο.

Ακολούθησε έρευνα στο μαγαζί, όπου διαπιστώθηκε ότι  εκτός από τον παράνομο οίκο ανοχής, υπήρχαν και τέσσερις κρυφές κάμερες εσωτερικού χώρου που παρακολουθούσαν τα ροζ όργια των πελατών του καταστήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια από αυτά τα ροζ βίντεο έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι, ενώ οι πρωταγωνιστές φοβούνται μην αναρτηθούν στο διαδίκτυο και γίνουν βούκινο όχι μόνο στην Κέρκυρα αλλά στο πανελλήνιο...

neamadata.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: