Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Το «Έτερον ήμισυ» στους Κινηματογράφους...

Η Κωμωδία του Χειμώνα από τον Βαγγέλη Σεϊτανίδη

Ως η απόλυτη κωμωδία του χειμώνα παρουσιάζεται η νέα κινηματογραφική ταινία της εταιρίας Filmopolis που εξιστορεί μία ευτράπελη ερωτική διαδρομή που ξεκινά από τον καναπέ ενός ψυχαναλυτή και φτάνει στον παράδεισο του Αδάμ και της Εύας!
 
 
Η ιστορία: Ο Φαίδων (Κρατερός Κατσούλη) και η Βίκη (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) είναι πετυχημένοι θεραπευτές γάμου και σύζυγοι, που πιστεύουν πως το ταίρι σου το φτιάχνεις και δεν το βρίσκεις. Δεν αναρωτήθηκαν ποτέ τους οι δύο ποιά ήταν  η αληθινή ιστορία των πρωτόπλαστων. Αδιαφόρησαν για τον ρόλο που έπαιξε η Τούλα στη δημιουργία του κόσμου και δεν αναρωτήθηκαν ποτέ αν είναι αλήθεια ότι ο Θεός μάς έπλασε σε σετάκια των δύο τεμαχίων, ούτε φυσικά μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε για το άλλο μας μισό. 
 
Τα πράγματα ανατρέπονται όταν συναντούν ένα ζευγάρι, εντελώς διαφορετικό από όλα τα άλλα του πελατολογίου τους. Ένα ζευγάρι πληθωρικό που δε χωρά κάτω από τις ταμπέλες «υγιές» ή «προβληματικό». Ένα ζευγάρι ενωμένο σα μια γροθιά... στο στομάχι του Φαίδωνα και της Βίκης, που για πρώτη φορά βλέπουν πόσο απέχει ο δικός τους «πετυχημένος» γάμος από ένα γάμο αληθινά ταιριαστό.
 
Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Κρατερός Κατσούλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η Κατερίνα Παπουτσάκη, που αναρωτιούνται αν τελεικά το ταίρι σου το βρίσκεις ή το φτιάχνεις. 



tvnea.blogspot.com

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

ade ade na vgei!!xexe de xerw an tha leei k polla sa tainia alla paizei o vladimhros k ayto einai yperarketooo xoxoxo padws to trailer fash exei eidika oi skhnes me th xartosakoula xaxaxaxaxa :P