Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο!

O ανακριτής Θεσσαλονίκης δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους 22 οπαδούς του Ηρακλή και αποφάσισε να κρατηθούν ως την Τρίτη, προκειμένου να δικαστούν με αυτόφωρη διαδικασία. Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Οι συλληφθέντες το βράδυ της Τετάρτης, στα επεισόδια μετά τους αγώνες ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού για το μπάσκετ και Ηρακλή- ΠΑΟΚ για το βόλεϊ...
...πέρασαν ένας ένας την πόρτα του ανακριτή, απολογούμενοι αλλά δεν είχαν την επιείκεια του και τώρα θα περάσουν Πρωτοχρονιά στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Θεσσαλονίκης για να δικαστούν την Τρίτη.

Πολύς κόσμος ήταν έξω από τα δικαστήρια, συμπαραστάθηκε στους οπαδούς και φώναξε συνθήματα όπως «λευτεριά στους οπαδούς», ενώ κατά την αποχώρηση των «22» από τα δικαστήρια αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν και μπροστά στις ρόδες της κλούβας, για να μη φύγει από το σημείο όπου ήταν παρκαρισμένη. Παρενέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ, για να πάει η κλούβα στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου θα παραμείνουν έως την Τρίτη.

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση της χαρακτήρισε παράλογη την συμπεριφορά αστυνομίας και ανακριτικών Αρχών, καθώς, όπως τονίζεται, πλήττεται το περί δικαίου αίσθημα. Το ακριβές κείμενος της ανακοινωσης έχει ως εξής:
"Οι υπεύθυνοι για την τήρηση της Τάξης και του Νόμου στην πόλη μας, το τελευταίο τριήμερο, πλήττουν βάναυσα το περί Δικαίου αίσθημα, όχι μόνο όλων των Ηρακλειδέων, αλλά και όλων των λογικώς σκεπτομένων φιλάθλων και πολιτών. Η λογική του παραλόγου του να συλλαμβάνονται ΜΟΝΟ αυτοί, οι οποίοι εδέχθησαν απρόκλητη επίθεση στο σπίτι τους και η ακρότητα του να βρίσκονται ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ υπό κράτηση, ως οι ειδεχθέστεροι εγκληματίες, συνιστούν στοιχεία, που προκαλούν και γεννούν, αναπόδραστα, το αίσθημα της κατάφωρης αδικίας.
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καταδικάζει απερίφραστα τακτικές, που αποβλέπουν στην, πέρα από κάθε λογική, καταδίωξη φίλων της ομάδας, την ώρα, κατά την οποία, όλοι, όσοι προκάλεσαν τα γεγονότα, παραμένουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι.
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ"

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: