Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τα βρόντηξε κι έφυγε η Μπάστα από το κέντρο στη Θεσσαλονίκη!

Η Σάσα Μπάστα μέχρι το περασμένο Σάββατο τραγουδούσε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη και αν όλα πήγαιναν όπως είχαν προγραμματιστεί η Σάσα θα τραγουδούσε για αρκετό καιρό ακόμα. Όμως......ο καινούριος χρόνος επιφύλασσε εκπλήξεις στην τραγουδίστρια αλλά και στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου. Ο επιχειρηματίας, λόγω των χαλεπών καιρών που διανύουμε και της οικονομικής κρίσης, ζήτησε από την Σάσα να χαμηλώσει το budget της. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, από τη Θεσσαλονίκη, η τραγουδίστρια αρνήθηκε να μειώσει το μισθό της, πήρε το καπελάκι της και το κορμάκι της και αποχώρησε. Η ίδια βέβαια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως έχει καλύτερη πρόταση στην Αθήνα και για το λόγο αυτό αποχωρεί από το κέντρο. 

Το περίεργο είναι πως παρά το γεγονός ότι η Σάσα έχει ανάγκη τα χρήματα γιατί όπως είναι γνωστό βοηθάει την οικογένειά της, εκείνη προτίμησε να φύγει χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά κάποια πρόταση από άλλο νυχτερινό κέντρο τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή. Σάσα μήπως να το ξανασκεφτείς; Δεν είναι καιρός για επαναστάσεις…!

gossip-tv.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: