Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Σχολείο γέμισε με καυτές φωτογραφίες της διεθύντριάς του!

Διευθύντρια σχολείου της Βρετανίας, δάνεισε το κινητό της σε έναν μαθητή, στο οποίο είχε αποθηκεύσει ...“καυτές” φωτογραφίες. 
Λίγες μέρες αργότερα......οι φωτογραφίες "κοσμούσαν" διάφορα σημεία της πόλης (Pic)Η διευθύντρια βρετανικού σχολείου, Σου Μπρέρλεϊ, έψαχνε μέρος να κρυφτεί όταν είδε να κυκλοφορούν στην πόλη γυμνές της φωτογραφίες.

Η καθηγήτρια που δάνεισε το κινητό της τηλέφωνο σε ένα μαθητή είχε ξεχάσει τις πικάντικες φωτογραφίες που είχε αποθηκεύσει, με αποτέλεσμα να γίνει το hot θέμα της πόλης.

Οι φωτογραφίες της από προσωπικές στιγμές με τον αρραβωνιαστικό της όχι μόνο διέρρευσαν στο διαδίκτυο αλλά τοιχοκολλήθηκαν έξω από όλα τα σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Το σχολείο και η μαθητική κοινότητα που υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια από την παρουσία της σύμφωνα με τους γονείς των μαθητών. Όπως ισχυρίζονται από τότε που ήρθε στο σχολείο τα παιδιά έχασαν κάθε πειθαρχία και… δεν άκουγαν κανένα.

Η 48χρονη έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία του Gloucestershire με τους γονείς να μαζεύουν υπογραφές για την παραίτησή της. Μάλιστα, όπως λένε η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τους υπόλοιπους καθηγητές να επαναφέρουν την τάξη στο σχολείο ενεργοποιώντας τον συναγερμό πυρκαγιάς!

Οι μαθητές τσακώνονται συνέχεια και όπως αναφέρει ανώνυμη πηγή τρεις καθηγητές έχουν πάρει αναρρωτική λόγω στρες και εννέα εργαζόμενοι στο σχολικό συγκρότημα έχουν παραιτηθεί μέσα στον τελευταίο χρόνο.

Ο σχολικός σύμβουλος Ντέιβιντ Χούπερ ανέφερε ότι ο 15χρονος γιός του αναγκάστηκε να αλλάξει τάξη αφού δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί.
“Είναι φρικτή η κατάσταση αλλά οι γυμνές φωτογραφίες της διευθύντριας ήταν το αποκορύφωμα,” είπε.

Τύφλα να’χει το σχολείο στην ταινία Ασυμβίβαστη γενιά με τη Μισέλ Πφάιφερ, η οποία στην ταινία δυστυχώς δεν ακολούθησε το παράδειγμα της Σου!

skandalistes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: