Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Το κολαστήριο της Νίκαιας!

Ακόμα μία ιστορία φρίκης αποκαλύφθηκε αυτές τις μέρες με κακοποίηση παιδιών μέσα σε οικογένεια και θύτη τον πατέρα τους. Δεν τη γλίτωσαν ούτε τα αγόρια του ηλικίας έξι και εννέα ετών. Η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε...

Η απόλυτα φρικιαστική ιστορία έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν αστυνομικοί της ασφάλειας συνέλαβαν έναν 45χρονο πατέρα ο οποίος βίαζε την κόρη του εν γνώσει της μητέρας, την εξέδιδε και υποχρέωνε παράλληλα τα δυο του αγόρια να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις.

Οι αστυνομικοί μάλιστα φτάνοντας στο σημείο, μία στην κυριολεξία τρώγλη (μονοκατοικία) στην οδό Μεσολογγίου, δεν άντεξαν τη φρικτή μυρωδιά η οποία έβγαινε από το σπίτι και με δυσκολία εισήλθαν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, κόρη 18 ετών είχε πέσει θύμα απανωτών βιασμών ενώ ο πατέρας της την εξέδιδε σε "κυρίους", βασικά ηλικιωμένους, με ελάχιστο χρηματικό αντίτιμο ή καταναλωτικά αγαθά.

Όσο για τον εννιάχρονο και τον εξάχρονο, και τα δύο παιδιά, δεν έχουν υποστεί βιασμό μεν, ωστόσο ο πατέρας τους τους υποχρέωνε να προχωρούν σε ασελγείς πράξεις με εκείνον να βλέπει και να αγγίζει.
Επίσης, υπήρξε και συνεχής βία, καθώς ο 45χρονος χτυπούσε καθημερινά όλη του την οικογένεια ενώ και ο 6χρονος αλλά και ο εννιάχρονος δεν μιλούν. Κανένα τους δεν έχει πάει σχολείο. Τα δύο παιδιά απομακρύνθηκαν και τώρα βρίσκονται στο "χαμόγελο του παιδιού"

Όσο για το δράστη, ο οποίος είναι αλκοολικός, συνελήφθη και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του ενώ είναι άνεργος και ζούσε με μία αναπηρική σύνταξη λόγω προβλημάτων υγείας.

Σημαντική λεπτομέρεια. Μόνο ο πατέρας δεν εμφανίζει κάποιου είδους νοητική καθυστέρηση. Όλα τα υπόλοιπα μέλη, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας, αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, την οποία όμως μόνο οι ειδικοί μπορούν να πουν με βεβαιότητα εάν οφείλεται σε πρόβλημα εκ γενετής ή λόγω του έντονου φόβου και της βίας που υπέστησαν, όλων των μορφών, από τον 45χρονο.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: