Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ζωντανή ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Συνεχίζονται οι εκκωφαντικές επιδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξελίσσεται σε θρύλο της Ρεάλ με 60 γκολ σε 61 ματς. Ηδη έχει συντρίψει τα ρεκόρ των Ντι Στέφανο, Πούσκας, Ρονάλντο!
 
Τα 60 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε μόλις μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην ομάδα και 61 αγώνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ......έχει ήδη κάνει κομμάτια τα ρεκόρ κάθε μεγάλου επιθετικού που φόρεσε τη λευκή φανέλα και κυνηγά για τα καλά την καλύτερη επίδοση σκοραρίσματος όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα το οποίο κατέχουν οι Τέλμο Θάρα της Μπιλμπάο και Ούγκο Σάντσες των Μερένχες με 38 γκολ μέσα σε μία σεζόν.

Μπορεί για την μεταγραφή του Πορτογάλου, που κόστισε 95 εκατ. ευρώ να ακούστηκαν πολλά, όμως ο ίδιος έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση με ρυθμό, που δεν αποκλείεται να... ξεχρεώσει ολόκληρο το ποσό! Πως; Με γκολ, αμέτρητα γκολ! Μέχρι στιγμής σε 61 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την Βασίλισσα έχει πετύχει 60 γκολ έχοντας δημιουργήσει τον μαγικό μέσο όρο του 0,98 ανά παιχνίδι. Το διαπλανητικό ξεκίνημα του Κριστιάνο έχει αρχίσει ήδη να τον γράφει με χρυσά γράμματα στα βιβλία της ιστορίας των Μαδριλένων καθώς έχει ξεπεράσει με διαφορά ανάλογες εκκινήσεις από παίκτες-θρύλους του κορυφαίου κλαμπ στον κόσμο. Πούσκας: 55 γκολ, Ντι Στέφανο 52, Παΐνιο 50 και Ρονάλντο 43!

Χαρακτηριστικό της εντυπωσιακής του απόδοσης και παρουσίας στο γήπεδο είναι ο πλουραλισμός στον τρόπο με τον οποίο στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Φέτος για πρώτη φορά πέτυχε τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι, κόντρα στην Ράθινγκ Σανταντέρ, ενώ έχει πετύχει χατ τρικ με Μπιλμπάο και Λεβάντε. Επίσης έχει βάλει δύο γκολ στους αγώνες με Χετάφε, Βαλένθια, Ερκουλες, Μάλαγα, Ντεπορτίβο και Αγιαξ.

Την περασμένη σεζόν έκανε χατ τρικ κόντρα στην Μαγιόρκα, ενώ πέτυχε δύο γκολ με Μαρσέιγ και Χερέθ (δύο και στα δύο μεταξύ τους ματς), Οσασούνα, Χετάφε και Μάλαγα. Συνολικά 25 ομάδες έχουν προσπαθήσει να βρουν αντίδοτο στα γκολ του Πορτογάλου και από αυτές μόνο τέσσερι τα έχουν καταφέρει! Η Σοσιεδάδ, η Σπόρτινγκ Χιχόν και οι δύο μεγάλες αντίπαλοι της Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο, ο οποίος με 19 γκολ σε 17 αγώνες στην Primera Division βρίσκεται ακριβώς στα μισά του δρόμου για να σπάσει το ρεκόρ των Θάρα και Σάντσες, που έχουν 38 έχει σκοράρει τα 60 συνολικά τέρματά του με τους εξής τρόπους. 26 με το δεξί, 11 με το αριστερό, 10 με πέναλτι, 9 με φάουλ και 4 με κεφαλιά.
 
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: