Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Έκπληξη! Η Μανωλίδου θα παρουσιάζει Dancing


Η Ευγενία θα αξιοποιηθεί άμεσα και μάλιστα στο “Dancing with the stars” που με την περσινή παρουσία της τόσος ντόρος έγινε...


Η πρόβλεψη για την πτώση της διαφημιστικής δαπάνης τον Μάρτιο είναι 40% σε σχέση με πέρσι όταν αρχικά υπολογίζοταν ότι θα είναι γύρω στο 20%. "Ακόμη και με 40% τηλεθέαση το πρόγραμμα δεν καλύπτει καν το κόστος του" μας έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου. Κόστος αρκετά μεγάλο καθώς τα πνευματικά δικαιώματα μαζί με την παραγωγή προσεγγίζουν τα 2.500.000 με 3.000.000 €! Έτσι μετά και από δεύτερη σύσκεψη που έγινε παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου κ. Θοδωρή Κυριακού αποφασίστηκε το πρόγραμμα να πάει για τον Οκτώβρη! Όχι όμως και η Ευγενία Μανωλίδου που όπως πρώτοι είχαμε γράψει τη συνδέει “λόγος τιμής” με τον ΑΝΤ1.

Η Ευγενία θα αξιοποιηθεί άμεσα και μάλιστα στο “Dancing with the stars” που με την περσινή παρουσία της τόσος ντόρος έγινε... Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής η παρουσιάστρια θα παρουσιάσει μια εκπομπή backstage του talent show η οποία θα προβάλλεται σε prime time Σάββατο ή Κυριακή (“ώστε να ενισχυθεί και η βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου” όπως μας είπαν χαρακτηριστικά) και θα έχει αποκλειστικές συνεντεύξεις και παρασκήνιο από τους πρωταγωνιστές του δεύτερου κύκλου του “Dancing”. Και για να προλάβουμε κάποιους που πιθανόν θα πουν πως η μαέστρος περνά σε δεύτερο ρόλο, η παρουσία της στο φετινό “Dancing” δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έκανε πέρσι η Έλενα Καρποντίνη στο green room καθώς η δεύτερη εκπομπή με τα παρασκήνια του talent show θα είναι απόλυτα αυτόνομη.

Με εξαίρεση το “Tαλέντο” όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του ΑΝΤ1 (Τρεις ξένες σειρές, δύο ελληνικές “Χωρίς Όρια” και “Steps” και τα real life projects “Aληθινές Νοικοκυρές”, “Πλάκα μου κάνεις” και “Νύφες”) θα βγουν κανονικά όπως τα έχει ήδη τοποθετήσει στον προγραμματισμό ο γενικός διευθυντής του προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος.  

news it


Δεν υπάρχουν σχόλια: