Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ξέχασε που πάρκαρε τη Ferrari του

Ο πατέρας του Βutton δήλωσε κλοπή του οχήματος ενώ δεν θυμόταν που το άφησε

Σε πολλούς τυχαίνει να ξεχάσουν που έχουν παρκάρει το αυτοκίνητό τους. Όταν όμως έχεις Ferrari 550 Maranello πρέπει να θυμάσαι που την άφησες.

Ο 65χρονος πατέρας του Jenson Button την πάτησε αφού νόμιζε ότι του...
έκλεψαν τη Ferrari. Έτσι λοιπόν είπε στην αστυνομία ότι είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του έξω από το ξενοδοχείο που έμενε, όμως η Ferrari των 180.000 ευρω βρέθηκε ένα χιλιόμετρο πιο μακρία!

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Massimo Molinari, δήλωσε : «Είχαμε μια ειδοποίηση από τον John Button, πατέρα του οδηγού αγώνων Jenson Button, ότι η Ferrari 550 Maranello του, είχε κλαπεί από το εξωτερικό του ξενοδοχείου. Μας είπε ότι πήγε για ψώνια και ότι πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από το ξενοδοχείο, και το επόμενο πρωί η Ferrari έλειπε.Την επόμενη μέρα βρήκαμε το αυτοκίνητο περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά και ήταν σε άψογη κατάσταση. Δεν υπήρχε καμία ζημιά στις κλειδαριές ή στα τζάμια. Λέει ότι την πάρκαρε έξω από το ξενοδοχείο, άρα υπάρχει ένα μυστήριο, αλλά εμείς προσπαθούμε να διευκρινίσουμε πως το αυτοκίνητο βρέθηκε εκεί. Ίσως να ξέχασε που το πάρκαρε.Το αυτοκίνητο επιστράφηκε στον ίδιο και είναι πολύ ευχαριστημένος»!

Καλά όλα αυτά, το γεγονός ότι ο γιος του τρέχει για τη ΜcLaren και ο ίδιος οδηγεί Ferrari, πως σας φαίνετε;

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: