Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

……PATRINISTAS ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ !!!

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, η καθιερωμένη συνάντηση των patrinistas στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ με σκοπό να αποφασιστεί η επόμενη δράση της ομάδας.

Αφού έπεσαν στο τραπέζι διάφορες  πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ιδέες, αποφασίστηκε ότι...
...το επόμενο “χτύπημα” θα πρέπει να αφορά το κυκλοφοριακό και την βιώσιμη κινητικότητα.
Η Πάτρα είναι ένας πολύ όμορφος χώρος για βόλτα και περπάτημα αλλά το κυκλοφοριακό, η έλλειψη παιδείας των οδηγών και οι κακές συγκοινωνίες δεν το επιτρέπουν στο βαθμό που θα επιθυμούσαμε. Αυτό λοιπόν οι  patrinistas δεν μπορούν να το αφήσουν έτσι και σκοπεύουν να κάνουν μεγάλη φασαρία...
Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 θα συγκεντρωθούν με τα ποδήλατά τους, την παρέα τους ή όσοι θέλουν πεζοί και θα κάνουν βόλτες στο κέντρο τη πόλης. Μιας και η περίοδος είναι καρναβαλική, θα έχουν μαζί τους σφυρίχτρες και άλλα ηχητικά με σκοπό να κάνουν την παρουσία τους όσο το δυνατό πιο αισθητή καταδεικνύοντας το πρόβλημα.
Θα κλέψουν λίγο και από τη δόξα της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας, και θα κόψουν κλήση σε όσα οχήματα εμποδίζουν με κάθε τρόπο την κυκλοφορία των πεζών και των ποδηλάτων.
Η αφετηρία δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον γνωστό “τόπο του εγκλήματος”. Από την πλατεία Όλγας, εκεί που οι patrinistas τελείωσαν την προηγούμενη παρουσία τους στα δρώμενα της πόλης, θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέα για την Σαββατιάτικη βόλτα της. Περισσότερες οδηγίες θα υπάρξουν πολύ σύντομα.

patrinaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: