Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

study4exams.gr | Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις πανελλήνιες εξετάσεις!

Η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη και Ιανουάριος τώρα, πρέπει να είμαστε περίπου στα μισά της χρονιάς και της διαδικασίας των πανελληνίων εξετάσεων. 

Προς όλους όσους δίνετε...
...πρώτα απ’όλα καλό κουράγιο, είμαι σίγουρος ότι κυριολεκτικά έχετε πήξει στα φροντιστήρια και το σχολείο. Υπομονή παιδιά

Έχω μια βοήθεια για εσάς από το Υπουργείο Παιδείας (κάνει που και που κανένα καλό), όσον αφορά τα μαθήματα: αρχαία κατεύθυνσης, μαθηματικά κατεύθυνσης και φυσική κατεύθυνσης. Το Υπουργείο Παιδείας (το ξαναλέω, μπας και το εμπεδώσω κι εγώ ο ίδιος), λοιπόν, έχει δημιουργήσει μια διαδικτυακή ιστοσελίδα για εσάς. Αυτή είναι η study4exams.

Στην παραπάνω ιστοσελίδα υπάρχουν ψηφιακά εκπαιδευτικά βοηθήματα, τα οποία σκοπεύουν να σας βοηθήσουν εν όψει των δύσκολων εξετάσεων που έχετε. Η ανάπτυξη του περιεχομένου των Ψηφιακών Εκπαιδευτικών Βοηθημάτων γίνεται σταδιακά από εισηγητές – καθηγητές και υπό την εποπτεία αρμόδιων επιστημονικών επιτροπών. Δε γράφουν δηλαδή όποιοι και όποιοι, αλλά ελέγχονται όλα.

Το σύνολο της ύλης κάθε βοηθήματος περιλαμβάνει όλα τα κεφάλαια της ύλης του σχολικού βιβλίου που έχουν επιλεγεί για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Η βασική δομή της ύλης αποτελείται από τα αντίστοιχα κεφάλαια τα οποία με τη σειρά τους είναι χωρισμένα σε ενότητες.
Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:
  • Βιντεοδιάλεξη, που απαρτίζεται από επιμέρους βίντεο, τα οποία αποτελούν τη βιντεοσκοπημένη παράδοση της αντίστοιχης ύλης
  • Σημειώσεις της ενότητας
  • Παραδείγματα για την κατανόηση της θεωρίας με υποδειγματικές λυμένες ασκήσεις
  • Ερωτήσεις και ασκήσεις για εξάσκηση, και απαντήσεις και λύσεις των ασκήσεων
Επιπλέον, σε κάθε μάθημα υπάρχει η δυνατότητα download σε μορφή pdf, των σημειώσεων και των ασκήσεων που περιλαμβάνονται σε κάθε ενότητα.

Είναι μια πολύ καλή κίνηση του Υπουργείου Παιδείας, η οποία θα σας βοηθήσει παιδιά. Καλό κουράγιο και καλή τύχη να έχετε!

neolaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: