Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Αντώνης: "Απογοητεύθηκα από το Big Brother!"

Ευθέως δεν τον «κάρφωσε», εμμέσως όμως πλην σαφώς, το καρφί του Αντώνη πέρασε ξυστά από το κεφάλι του νικητή του Big Brother Γιάννη Φουκάκη.

Το πρωί της Τρίτης, ο παίκτης που κατέλαβε την δεύτερη θέση στο πολυσυζητημένο ριάλιτι του Alpha, ήταν καλεσμένος...
...στην εκπομπή Πάνω στην Ώρα. Οι παρουσιαστές της εκπομπής έμειναν άφωνοι από το θέαμα που αντίκρισαν. Είδαν ένα νέο παιδί μες στην καλή χαρά, όλο χιούμορ και καλή διάθεση, να κάνει πλάκα με όλους και να χαμογελάει συνεχώς. Καμία σχέση δηλαδή με αυτό που βλέπαμε για 18 εβδομάδες στο πρόγραμμα του Alpha. Μα τι έπαθε μετάλλαξη; «Εσύ είσαι μια χαρά, δεν είσαι αυτό που βλέπαμε τόσο καιρό!» του είπαν.

Κι εκείνος τι απάντησε; «Εγώ, μην με βλέπετε έτσι, δεν είμαι και πολύ του μέσα. Είμαι περισσότερο του έξω. Νόμιζα ότι στο παιχνίδι θα βγαίναμε και έξω, αλλά απογοητεύθηκα πολύ από την απόλυτη κλεισούρα», είπε ο Αντώνης που αλλιώς τα είχε φανταστεί, αλλά αλλιώς του βγήκαν.   

Μόλις βγήκε όμως τα είπε όλα. Όπως και γιατί δεν έμπαινε στην διαδικασία να τσακωθεί με τους υπόλοιπους, ή ως ένιωθε όταν έβλεπε τους άλλους να τσακώνονται μέσα στο σπίτι. «Γενικά στην ζωή μου δεν θέλω να μπαίνω σε καυγάδες. Είναι χαζό να κάθονται οι άνθρωποι να τσακώνονται για πράγματα που δεν υπάρχει λόγος», είπε αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή δεν καταλάβαινε καν την διάλεκτο που χρησιμοποιούσε ο Γιάννης και ο Γιώργος όταν είχαν λόγους να διαφωνήσουν.

Ηθελες να φύγεις όπως έλεγαν κι άλλοι στην διάρκεια του παιχνιδιού;, τον ρώτησαν ευθέως. «Αν ήθελα λέει; Όχι από την πόρτα, από το παράθυρο ήθελα να πηδήξω!»

Α πα πα...αποκαλύψεις... Ηθελε γιατί δεν άντεχε την κλεισούρα όπως είπε, ή δεν άντεξε τους υπόλοιπους που από ένα σημείο και έπειτα τσακωνόντουσαν για ψύλου πήδημα; Γιατί απ'ό,τι φαίνεται μάλλον το δεύτερο συνέβαινε, αλλά ο Αντώνης δεν ήθελε να δώσει λαβή για σχόλια. «Όλοι αξίζουμε αυτό το έπαθλο», κατέληξε ο Αντώνης, άγνωστο τι εννοούσε. Μήπως ότι άξιζε και εκείνος τα λεφτά και τελικά τα πήρε… άλλος;

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: