Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση σε παράσταση για τον ΠΑΟΚ!

«Τυφλωμένοι» από το άρρωστο πάθος τους, μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, άγνωστοι, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οπαδοί των Πειραιωτών (από τα συνθήματα που έλεγαν), προκάλεσαν υλικές ζημιές στην είσοδο του Θεάτρου Κάρολος Κουν στην Πλάκα.

Ο λόγος που έκαναν «γης μαδιάμ» το συγκεκριμένο θέατρο είναι γιατί...
...σε αυτό έχει ανέβει η παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης», με πρωταγωνίστρια την Μυρτώ Αλικάκη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες 60 περίπου άτομα, χωρίς να φέρουν διακριτικά, αλλά φωνάζοντας συνθήματά υπέρ του Ολυμπιακού, με μολότοφ, καπνογόνα, σιδερολοστούς και άλλα όργανα, έκαψαν και κατέστρεψαν σε μεγάλο ποσοστό την θεατρική σκηνή, παρουσία μάλιστα των έντρομων θεατών που περίμεναν την έναρξη της παράστασης.

Για αρκετή ώρα επικράτησε χάος, αφού η αστυνομία δεν πρόλαβε να φθάσει έγκαιρα κι έτσι οι άγνωστοι ανενόχλητοι προπηλάκισαν το κοινό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει κι ένας τραυματίας από την επίθεση.

«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής. Προς το παρόν, από την αστυνομία δεν έχει αναφερθεί κάποια σύλληψη.
Πρόκειται για έργο του Σταύρου Τσιώλη σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη. Το θεατρικό έργο αναφέρεται στην ιστορική κάθοδο 2.500 οπαδών του ΠΑΟΚ σιδηροδρομικώς στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, όπου συμμετείχαν και δύο νεαρές γυναίκες οπαδοί.

Εκείνες όμως είχαν σκοπό να συναντήσουν στον Σταθμό Λαρίσης ένα διάσημο Ελληνα ποπ τραγουδιστή από τον οποίο η μικρότερη έχει ζητήσει -με επιστολή της - ραντεβού.

Εν συνεχεία βέβαια διαδραματίζονται τα γνωστά που είχαν συμβεί την περίοδο 1998-99, μετά την επεισοδιακή νίκη του Ολυμπιακού με 2-1.
zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: