Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μοντέλο με κοκαϊνη στα χέρια της αστυνομία!

Όλα ξεκίνησαν όταν η εντυπωσιακή κοπέλα, ονόματι. Σοφία, με διαστάσεις και ομορφιά μοντέλου κατέβηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης από το πλοίο και κατευθύνθηκε σε χώρο εκτός του λιμανιού του Ηρακλείου μιλώντας συνεχώς στο τηλέφωνο.

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι...
...-έχοντας καιρό τώρα συλλέξει στοιχεία και παρακολουθήσει την πανέμορφη κοπέλα- περίμεναν τις τελευταίες εβδομάδες την άφιξη της στο Ηράκλειο.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Πατρίς, η 23χρονη κοπέλα ήταν νευρική από την πρώτη στιγμή που κατέβηκε από το πλοίο και περπατούσε πάνω κάτω μιλώντας συνεχώς στο τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί περίμεναν καρτερικά ώσπου -μετά από αρκετή ώρα- την αιφνιδίασαν και την ακινητοποίησαν κλείνοντας της το τηλέφωνο. Σε έλεγχο που έγινε μέσα στις αποσκευές της, η πανέμορφη κοπέλα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης.

Την έβαλαν να μεταφέρει τα ναρκωτικά «ποντάροντας» στην εντυπωσιακή της εμφάνιση!

Πείθοντας την 23χρονη κοπέλα να συνεργαστεί, η ίδια αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι συνομιλούσε με αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής ο οποίος θα ερχόταν να παραλάβει τα ναρκωτικά. Οι άνδρες της Δίωξης βάζουν τη νεαρή κοπέλα να επικοινωνήσει εκ νέου με τον Αλβανό ο οποίος της δίνει ραντεβού σε τοπικό μπαρ και της λέει να έρθει με ταξί.

Το ταξί (στο οποίο επέβαινε και αστυνομικός) σταμάτησε σύμφωνα με την Αστυνομία μπροστά από το μπαρ του 64χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος με το που πλήρωσε το ταξί συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Όπως διαπιστώθηκε ήταν παλαιός γνώριμος των αρχών για υποθέσεις μαστροπείας…

Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε ότι δε γνώριζε ότι η κοπέλα που θα υποδεχόταν μετέφερε ναρκωτικά ενώ και η ίδια η κοπέλα τόνισε ότι έβλεπε για πρώτη φορά τον 64χρονο ιδιοκτήτη μπαρ.

Η Δίωξη Ναρκωτικών αναλύει τα στοιχεία αναζητώντας τόσο τον Αλβανό που θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά όσο και τον προμηθευτή από την Αθήνα.

Η ίδια η κοπέλα, πάντως, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι από την μεταφορά των ναρκωτικών θα κέρδιζε 1.000 ευρώ καθώς και πως την πόνταραν στο ότι λόγω εντυπωσιακής εμφάνισης δε θα κινούσε υποψίες…

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: