Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Στο «ψυγείο» το διαιτητικό τρίο!

Οι διαιτητές του ντέρμπι Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, Καλόπουλος, Τρύφωνας και Σαραϊδάρης τίθενται σε... διαθεσιμότητα όπως αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής η Κεντρική επιτροπή διαιτησίας


Όπως ενημέρωσε η ΚΕΔ το μεσημέρι του Σαββάτου......η καθυστέρηση οφείλεται στις διεθνείς υποχρεώσεις των κυρίων Μπριάκου (παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Champions League Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης), Βασάρα (παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Europa League Βιγιαρεάλ-Νάπολι).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Όλοι οι ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο (φίλαθλοι, παράγοντες, ομάδες κ.λπ.) θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ελληνική διαιτησία λειτουργεί σύμφωνα με την Σύμβαση Διαιτησίας της UEFA, την οποία έχει αποδεχθεί και συνυπογράψει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκδίδοντας και τον αντίστοιχο Ελληνικό Κανονισμό Διαιτησίας.
 
Μέχρι σήμερα η ΚΕΔ/ΕΠΟ τηρώντας τις αντίστοιχες οδηγίες και την εφαρμοζόμενη πρακτική της UEFA δεν δημοσιοποίησε ποινές διαιτητών για αγωνιστικά παραπτώματα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
 
Όμως η ΚΕΔ/ΕΠΟ. λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία και τα σχετικά έγγραφα  (video αγώνα, Φύλλο Αγώνα, έκθεση παρατηρητή αγώνα και διαιτησίας κ.λπ.)  του αγώνα μεταξύ των Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  και  ΠΑΟ (Σάββατο 19.2.2011), επιβάλλει στους αξιωματούχους της διαιτησίας του αγώνα, τις δέουσες ποινές για κάθε αγωνιστικό παράπτωμά τους και λόγω της σοβαρότητας και της δημιουργηθείσας κατάστασης στο ποδόσφαιρο, ανακοινώνει κατ’ ελάχιστον τη μη χρησιμοποίηση τους έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου». 

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: