Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τα πλάνα στον εισαγγελέα...

Τα αμοντάριστα πλάνα του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ζήτησε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλος. Αναφορές θα δώσουν οι εισαγγελείς που βρίσκονταν στο γήπεδο. Έρευνα και για τα καπνογόνα.

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις μέρες από το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ωστόσο...
...τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, εξακολουθούν να προκαλούν έντονες συζητήσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος ζήτησε την έρευνα για τα επεισόδια στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο να την χειριστεί εισαγγελέας.

Σε έγγραφο που απέστειλε στην εισαγγελία Πειραιά, αναφέρει ότι η έρευνα για τα επεισόδια πρέπει να γίνει προσωπικά από τον εισαγγελέα Πειραιά και όχι από την αστυνομία.

Μάλιστα, ο κ. Κανελλόπουλος ζήτησε όλα τα αμοντάριστα πλάνα από το ματς, ενώ θα δώσουν αναφορές και οι εισαγγελείς που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Επίσης, αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν παράγοντες, ενώ θα γίνει και έρευνα για τον τρόπο εισαγωγής καπνογόνων στο γήπεδο, καθώς για άλλη μια φορά οι έλεγχοι αποδείχθηκαν ανύπαρκτοι.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: