Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ετοιμάζει βαλίτσες η Ελένη Καρποντίνη !

Αν αγαπάτε τα καθαρόαιμα τηλεπαιχνίδια, αν αγαπάτε δε πιο συγκεκριμένα, τα τηλεπαιχνίδια δράσης, σας έχω ευχάριστα νέα. Το "Wipe Out" γλίτωσε απο της κρίσης τα δόντια και έτσι αποφασίστηκε να βγει και πάλι στον αέρα, με ολοκαίνουργιο κύκλο επεισοδίων... Οχι, φέτος φυσικά, αλλά του χρόνου !

Ναι, να ΄μαστε καλά και να ΄χουμε υπομονή να περιμένουμε, του χρόνου το "Wipe Out" θα βρίσκεται ξανά στις οθόνες μας. Βέβαια...
...το παιχνίδι μπορεί να πήρε το πράσινο φως και να πηγαίνει για του χρόνου, όμως, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν λίαν συντόμως.

Τα γυρίσματα του "Wipe Out" θα αρχίσουν πιθανότατα τον Μάρτιο και έτσι τόσο η Ελένη Καρποντίνη, όσο και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν βαλίτσες, μιας και θα πρέπει να βρεθούν στην Αργεντινή, αφού εκεί τους περιμένει στημένο όλο αυτό το εντυπωσιακό fun park δοκιμασιών...

Και επειδή τα γυρίσματα θα κρατήσουν περίπου δύο μήνες, αυτός είναι και ο λόγος που η Ελένη Καρποντίνη δεν θα συμμετέχει και φέτος στο "Dancing", καλύπτοντας τα παρασκήνια του σόου.

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: