Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η «μάχη» της Τούμπας!

Μια θέση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό της Τούμπας (18:00, conn-x tv sport2), μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
 
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια μεγάλη πρόκληση μετά το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που του δίνει το πλεονέκτημα παρότι......δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, μιας και το γήπεδο θα είναι άδειο λόγω της τιμωρίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Μάκης Χάβος καλείται να λύσει το πρόβλημα πολλών και σημαντικών απουσιών. Αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Σαβίνι και Λίνο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Ίβιτς και Γκαρσία, με τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Τσουκαλά δεξιά. Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Αθανασιάδης με τον Σαλπιγγίδη.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται οι Κρέσιτς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Πετρίσεβιτς, Σταφυλλίδης, Αρίας, Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κοντρέρας λόγω του θανάτου του πατέρα του καθώς και οι τραυματίες Βιτόλο, Φωτάκης και Κουτσιανικούλης.

Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση εκμεταλλευόμενος την άδεια Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στην Θεσσαλονίκη με την καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη στον Βόλο που τους διατήρησε σε απόσταση ασφαλείας στο πρωτάθλημα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παίξει με το 4-4-1-1. Στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Νικοπολίδης με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, τον Μπράβο αριστερά και τον Τοροσίδη δεξιά. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μοντέστο και Ιμπαγάσα, δεξιά ο Ζαϊρί και αριστερά ο Μιραλάς. Ο Φουστέρ θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Τζιμπούρ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Πάρντο, Χολέμπας, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος και Πάντελιτς. Ο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ριέρα, Ουρτάδο και Ποτουρίδη.
 
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: