Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ένορκη διοικητική εξέταση στην ΕΡΤ!

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ΑΕ, Λάμπης Ταγματάρχης ζήτησε ένορκη διοικητική εξέταση για τη μετάδοση του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα...
...το πόρισμα της ΕΔΕ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Ο λόγος της ένορκης διοικητικής εξέτασης είναι να εκτονωθεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και στις ευθύνες που της αποδίδονται.

H ανακοίνωση της ΕΡΤ: «Σήμερα το πρωί, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. ζήτησε τη διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης αναφορικά με τη μετάδοση του αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ το απόγευμα του Σαββάτου, το πόρισμα της οποίας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 48ωρών.

Με την ευκαιρία αυτή διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση πως η ΕΡΤ δεν μπορεί και δεν θα πρέπει να είναι ο "σάκος του μποξ" που πάνω της εκτονώνεται ένα σύστημα που χρόνια τώρα λειτουργεί με λάθος τρόπο. Ο ρόλος της ΕΡΤ δεν είναι να ρίχνει λάδι στη φωτιά, ο ρόλος της ΕΡΤ δεν είναι να αναδεικνύει ασχήμιες και ύβρεις, ο ρόλος της ΕΡΤ είναι να συμβάλλει στην εκτόνωση του επικίνδυνου κλίματος το οποίο προφανώς δεν δημιούργησε η ίδια».

gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: