Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Οι...χειρότεροι της χρονιάς!

Ποιοι σάρωσαν στα «Χρυσά Βατόμουρα»;

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η απονομή των «Χρυσών Βατόμουρων» με τις ταινίες ο «Τελευταίος μαχητής του ανέμου» και το «Sex and the city 2» να έχουν την τιμητική τους.

Ο «Τελευταίος μαχητής του ανέμου» του Αμερικανού σκηνοθέτη Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, ανακηρύχθηκε...
...η χειρότερη ταινία της χρονιάς, ενώ οι πρωταγωνίστριες του ««Sex and the city 2», ανακηρύχθηκαν ως χειρότερες ηθοποιοί.

Η ταινία του Σιάμαλαν, που ήταν υποψήφια σε εννέα κατηγορίες, κατάφερε τελικά να... επικρατήσει του «Twilight Saga: Η έκλειψη» και να αποσπάσει το πλαστικό αγαλματίδιο της χειρότερης ταινίας, του χειρότερου σεναρίου, της χειρότερης σκηνοθεσίας και του χειρότερου δεύτερου ανδρικού ρόλου, για τον Τζάκσον Ράθμποουν .

Ο «Τελευταίος μαχητής του ανέμου», που βασίστηκε σε μια τηλεοπτική σειρά, απέσπασε επίσης το βραβείο της χειρότερης τρισδιάστατης ταινίας, ισοπεδώνοντας την «Τιτανομαχία» που εμφανιζόταν... αχτύπητη σε αυτή την καινούρια κατηγορία βραβείων.

Τα «Χρυσά Βατόμουρα» δεν παρέλειψαν να τιμήσουν και άλλη μία ταινία που «θάφτηκε» από τους κριτικούς το 2010: Το «Sex and the city 2», κέρδισε το βραβείο του χειρότερου σίκουελ.

Ο Άστον Κούτσερ τιμήθηκε ως χειρότερος άνδρας ηθοποιός για τις ταινίες «Killers» και «Valentine's day» ενώ η Τζέσικα Άλμπα κέρδισε το αγαλματίδιο του Β’ γυναικείου ρόλου και για τις τέσσερις ταινίες στις οποίες συμμετείχε το 2010: «Ο δολοφονός μέσα μου»,«Γονείς της συμφοράς», «Machete» και «Valentine's day».

Η 31η απονομή των «Χρυσών Βατόμουρων», έγινε κατά παράδοση μία ημέρα πριν από τα βραβεία Όσκαρ με κανέναν από τους βραβευθέντες να δίνει το παρών του στη διοργάνωση. Πέρσι πάντως η Σάντρα Μπούλοκ έκανε αίσθηση όταν εμφανίστηκε για να παραλάβει το «αντιβραβείο» της, μία ημέρα προτού της απονεμηθεί το Όσκαρ. Άλλη μία ηθοποιός που απέδειξε ότι έχει αρκετό χιούμορ και αυτοσαρκασμό ήταν το 2005 η Χάλε Μπέρι.

Το αγαλματίδιο αποτελείται από ένα βατόμουρο σε μέγεθος μπάλας του γκολφ, βαμμένο χρυσό, που στηρίζεται πάνω σε μια παλιά μπομπίνα φιλμ. Η αξία του δεν ξεπερνάει τα 5 δολάρια.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: