Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Έτοιμοι; Τα όργανα της Eurovision αρχίζουν! Ακούστε ΟΛΑ τα τραγούδια Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Έτοιμοι; Τα όργανα της Eurovision αρχίζουν! Ακούστε ΟΛΑ τα τραγούδια!

Μετά το σάλο που ξέσπασε εξαιτίας της διαρροής των υποψηφίων τραγουδιών της Eurovision και την ανακοίνωση της ΕΡΤ ότι δεν υπάρχει περίπτωση ακύρωσής τους, έφτασε η μέρα που θα ακούσουμε και θα δούμε και οπτικοποιημένα -πια- τα υποψήφια και πολυσυζητημένα τραγούδια της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision.


Απόψε, λοιπόν...
...μέσα από την τηλεόραση της ΝΕΤ θα παρακολουθήσουμε και επίσημα τα έξι κομμάτια που επιλέχθηκαν για να "μονομαχήσουν" για μια θέση στη Eurovision. Η παρουσίαση των τραγουδιών θα γίνει απλά και λιτά με οικοδέσποινα τη Λένα Αρώνη. Η εκπομπή μάλιστα, θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω internet από το site της ΕΡΤ, στη διεύθυνση eurovision.ert.gr.


Η σειρά με την οποία θα παρουσιαστούν τα τραγούδια στην αποψινή εκπομπή, αλλά και τη βραδιά του ελληνικού τελικού, προέκυψε ύστερα από κλήρωση παρουσία των δισκογραφικών εταιρειών. Παρακάτω, διαβάστε (με σειρά εμφάνισης) τους τίτλους των τραγουδιών, τους ερμηνευτές, τους συνθέτες και τους στιχουργούς.




totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: