Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Αποχωρούν από τον ελληνικό τελικό της Eurovision τα Κόκκινα Χαλιά!

Λίγες εβδομάδες πριν από τον ελληνικό τελικό όπου θα επιλεγεί το πρόσωπο/συγκρότημα που θα μας εκπροσωπήσει στην 56η διοργάνωση της Eurovision, τα Κόκκινα Χαλιά αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν τελικά και να μείνουν εκτός της διοργάνωσης.
 
Όπως αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Γιώργου Παπαδημητράκη: «Η εταιρία τους ήθελε να εμφανιστούν με ένα άλλο τραγούδι, πιο ποπ από τα δικά τους δεδομένα, γραμμένο από έναν γνωστό συνθέτη. Εκείνοι είχαν ήδη γράψει οι ίδιοι ένα τραγούδι, κατάλληλο για τη Eurovision, στα "μέτρα" τους, και ήθελαν να εμφανιστούν με αυτό, ώστε να το υποστηρίξουν και καλύτερα. Όπως φαίνεται, καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχώρησε και η κατάληξη ήταν το συγκρότημα να ακυρώσει τη συμμετοχή του».
 
Ο Γιώργος Παπαδημητράκης  μάς είπε : «Ήταν η δεύτερη φορά που μας γινόταν πρόταση να διαγωνιστούμε για τη Eurovision. Από το Νοέμβριο είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε το κομμάτι μας. Θέλουμε να έχουμε μία συγκεκριμένη ταυτότητα και μέχρι στιγμής οι επιλογές μας είναι πολύ προσεγμένες και μας αντιπροσωπεύουν». Τα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν τελικά είναι οι Βαλάντω Τρύφωνος, Αντιγόνη Ψυχράμη, Νίκη Πόντε, Λούκας Γιώρκας και το συγκρότημα Τριμητόνιο. Αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση εντός των ημερών.
 
yupi.gr


1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

plaka kaneis!!!!eleos..htan oi monoi pou aksizan...h monh symmetoxh pou xe prooptikes...aman dld..kathe xrono k xeirotera tha maste pia??ade sthn epomenh eurovision na steiloume thn tzoulia...th gallikh pshfo thn exoume sigourh ;) :P:P hehehehehe