Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Η απαξιωτική άποψη του Χρήστου Δάντη για την Eurovision...

Για την άποψη του για την Eurovision ρωτήθηκε ο Χρήστος Δάντης και άστραψε και βρόντηξε...


Ο Χρήστος Δάντης όπως θυμόμαστε όλοι είχε γράψει τη μουσική στο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου, που είχε φέρει την Ελλάδα στην πρώτη θέση τότε, οπότε......εύλογα και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τη γνώμη του για τα φετινά τραγούδια που είναι υποψήφια να μας εκπροσωπήσουν.

Ο Χρήστος -από τη μια δικαιολογημένα, από την άλλη όχι τόσο- όταν ρωτήθηκε, λοιπόν, για τους φετινούς υποψήφιους, πλήρως απαξιωτικά απάντησε πως τα τραγούδια μια χαρά είναι μεν, αλλά κανέναν δεν τον ενδιαφέρουν.

Δεν έχει και άδικο ο Χρήστος Δάντης καθώς όντως η χώρα βουλιάζει από τα χρέη και ποιος νοιάζεται για τη Eurovision, αλλά από την άλλη δεν κέρδισε και λίγη δόξα από τη συμμετοχή του τότε. Ίσως θα μπορούσε να είχε εκφραστεί λίγο πιο κομψά, αλλά και πάλι ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζεται όπως επιθυμεί.

queen.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορούσε να ρωτηθεί ο ελληνικός λαός αν θέλει να ξοδέψει τόσα χρήματα για την ελληνική αποστολή στη eurovision να είστε σίγουροι πως η απάντηση θα ήταν αρνητική. Εδώ ο κόσμος χάνει τις δουλειές του και τα όρια στενεύουν όλο και περισσότερο. Χεστήκαμε για την κωλοeurovision !!

kanonieris είπε...

symfwnw apolyta mazi s file m!!!