Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Hot Oscars: Οι πιο καυτές υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ!

Κάποιες είναι υποψήφιες, κάποιες άλλες συμμετείχαν σε ταινίες που είναι υποψήφιες σε αρκετές κατηγορίες. Όπως κι αν έχει, είναι καυτές και μας αρέσουν.
Οι υποψηφιότητες για την 83η τελετή απονομής των βραβείων Oscar ανακοινώθηκαν, και ήδη ξεχωρίσαμε τις πιο καυτές υποψήφιες. Μάλλον το κόκκινο χαλί θα πάρει φωτιά φέτος.
Natalie PortmanΞεχώρισε για την ερμηνεία της στο Black Swan και φυσικά είναι υποψήφια για το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου. Τώρα για να πούμε την αλήθεια εμείς την ξεχωρίζουμε και για άλλα πέρα από την ερμηνεία της.

Amy AdamsΕμφανίστηκε στην ταινία The Fighter και τράβηξε τα βλέμματα. Μπορεί ο πρωταγωνιστής να μην είναι υποψήφιος για κάποιο χρυσό αγαλματάκι, εκείνη όμως τα κατάφερε και είναι υποψήφια στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Michelle WilliamsΠρωταγωνίστησε σε μια ταινία που δεν έχει καμία υποψηφιότητα για τα φετινά βραβεία. Δεν είναι άλλη από το Blue Valentine. Ωστόσο εκείνη κατάφερε να είναι υποψήφια για την ερμηνεία της για το βραβείο Α’ Γυναικείου ρόλου. Δεν τα πήγε κι άσχημα.

Mila KunisΜπορεί να ήταν η ανακάλυψη του Black Swan, οι ψηφοφόροι όμως της ακαδημίας την αγνόησαν για το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου. Όπως και να το κάνουμε όμως εμφανίζεται σε μία ταινία που είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Εμάς μας αρέσει ακόμα κι αν είναι εμμέσως υποψήφια.

Marion CotillardΆλλη μία εμμέσως υποψήφια. Συμμετείχε στην ταινία Inception που είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Όπως και να έχει είναι από τις γυναίκες που είτε είναι ξανθιά, είτε μελαχρινή, είτε με μακρύ μαλλί, είτε με κοντό, εμείς την λατρέψαμε.

Rashida JonesΤην απολαύσαμε στην ταινία The Social Network που είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης ταινίας, μεταξύ άλλων. Δεν είναι η κλασική όμορφη γυναίκα, αλλά με τέτοιο χαμόγελο και τέτοια μάτια σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Jennifer LawrenceΜπορεί να είναι μόνο 21 ετών, κι όμως είναι υποψήφια για το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Winter's Bone. Νέο αίμα λοιπόν κι όπως φαίνεται αίμα που βράζει!

Brenda SongΣυμμετείχε κι αυτή στην ταινία The Social Network που είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Μάλλον είναι αυτό το ανατολίτικο που έχει και μας κάνει να την λατρεύουμε.

Yaya DaCostaΝα και μια έγχρωμη. Απ’ όλα έχουμε σήμερα. Λοιπόν το γνωστό μοντέλο-ηθοποιός συμμετείχε στην ταινία The Kids Are All Right που είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας.

Amber TamblynΣυμμετείχε σε μια ταινία που έχει 7 υποψηφιότητες στα φετινά Όσκαρ, μεταξύ άλλων και την Καλύτερης Ταινίας. Φυσικά αναφέρομαι στο 127 ώρες. Και τι δεν θα δίνατε για να περάσετε 127 ώρες μαζί της;

Nicole KidmanΌσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο μας αρέσει. Φέτος είναι υποψήφια για το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία της Rabbit Hole. Ανυπομονούμε να την θαυμάσουμε στο κόκκινο χαλί.

Clémence PoésyΆλλη μια πρωταγωνίστρια της ταινίας 127 ώρες. Μήπως τελικά θα ήταν καλύτερα να τις είχες και τις δύο για 127 ώρες;

Rooney MaraΝα τη και η τρίτη της παρέας. Πως θα μπορούσε άλλωστε να έλλειπε από την λίστα μας. Είναι η τρίτη που εμφανίζεται στην ταινία The Social Network και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Mia Wasikowskaμπορεί η πρωταγωνίστρια της ταινίας The Kids are Αlright να έμεινε εκτός βραβείων, αλλά πρέπει να τιμήσουμε όλες όσες συμμετείχαν, μιας και είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας.

Kate MaraΈτσι θα σας άφηνα; Δεν θα σας είχα και μια κοκκινομάλλα για τις 127 ώρες;

men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: