Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

«Φλόγα»: SMS αγάπης στο 19454

O Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η «Φλόγα» μας καλεί... να ενισχύσουμε τις δράσεις του για τα παιδιά με καρκίνο με αποστολή SMS αγάπης στο 19454 από το πρωί της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

Η εξόρμηση, που έχει ως σύνθημα «όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην σωστή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα» γίνεται με αφορμή...
...την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας που είναι την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου.

Με την αποστολή ενός μηνύματος από το κινητό τηλέφωνο στον αριθμό 19454, καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, η «Φλόγα» θα ενισχύεται με 1 ευρώ τη φορά (η χρέωση του SMS είναι 1,23 ευρώ).

Στα προγράμματα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» περιλαμβάνονται η λειτουργία υπερσύγχρονου ξενώνα για παιδιά από την επαρχία που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές των Νοσοκομείων Παίδων, η κατ οίκον νοσηλεία Παιδιών, η ψυχολογική υποστήριξη ασθενών παιδιών και γονέων, η λειτουργία σχολείου στον ξενώνα, η παροχή σύγχρονης τεχνολογικής υποδομής στα νοσοκομεία μέσω χορηγιών, η αποστολή ιατρών σε εξειδικευμένα σεμινάρια κ.ά.

24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: