Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Τι δουλειά έκαναν οι stars πριν γίνουν διάσημοι;


Η ζωή δεν ήταν πάντα γεμάτη λάμψη και glamour για μερικούς από τους μεγαλύτερους stars του Hollywood.
Οι περισσότεροι κάνανε δουλειές που δεν είχαν καμία σχέση με τη δημοσιότητα, όπως να σερβίρουν donuts, να σκουπίζουν πατώματα και να δουλεύουν σε... βενζινάδικα για αρχή.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πως πλήρωναν τους λογαριασμούς τους οι διάσημοι, πριν τους υπέρογκους μισθούς τους.


Matthew McConaughey

Στο παρελθόν θα έβρισκες τον Matthew McConaughey να δουλεύει σκληρά, καθαρίζοντας κοτέτσια! Μαντεύουμε πως η μοναδική βρώμικη δουλειά που κάνει αυτή τη στιγμή, είναι να αλλάζει πάνες στο μωρό του.
Queen Latifah

Στα 15 της. η Queen Latifah δεν ήταν ακριβώς αστέρι της rap. Έβγαζε το χαρτζιλίκι της δουλεύοντας στα Burger King. “Έφτιαχνα χαμπουργκερς και ποτά”, έχει δηλώσει. “Και έπρεπε να καθαρίζω τις τουαλέτες. Θα πρέπει να ήμουν τρελή να τις καθαρίζω με τέτοιο μισθό”.
Gwen Stefani

Πολύ πριν οι No Doubt και τα τέλεια κόκκινα χείλη της την εκτοξεύσουν στην κορυφή, θα μπορούσες να βρεις την Gwen Stefani να δουλεύει σκληρά στα Dairy Queen, όπου έκανε πράγματα, όπως να σκουπίζει τα πατώματα. Μάλιστα, οι No Doubt ξεκίνησαν από τον μεγαλύτερο αδερφό της Gwen και υπαλλήλους των Dairy Queen!
Whoopi Goldberg

Η Whoopi Goldberg έκανε μια σειρά σκληρών δουλειών, προτού η κωμωδία την κάνει κομμάτι της showbiz. Δούλευε σε νεκροτομείο, όπου έβαζε make up στους νεκρούς, ήταν πλινθοκτίστης, καθώς και εργαζόμενη σε τράπεζα, προτού λάμψει το αστέρι της…
Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston βγάζει μερικά εκατομμύρια τώρα, κάθε φορά που εμφανίζεται σε μία ταινία, αλλά σίγουρα δεν ήταν έτσι για εκείνη στο παρελθόν, όπου δούλευε σε telemarketing για να τα βγάλει πέρα. Ήταν επίσης το κορίτσι των Nutri-Systems για κάποιο διάστημα, πριν ξεκινήσει να τα βγάζει χοντρά.
Michael Douglas

Ο Michael Douglas μπορεί να προέρχεται από διάσημη οικογένεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έπρεπε να δουλέψει σκληρά για το χαρτζιλίκι του. Ξεκίνησε λοιπόν να δουλεύει ως υπάλληλος σε βενζινάδικο για να βγάζει τα έξοδά του. Το ξέρει άραγε αυτό η Catherine;
Julia Roberts

Η Julia Roberts μεγάλωσε νομίζοντας πως θέλει να γίνει κτηνίατρος, αλλά τελικά αποφάσισε πως η ηθοποιία ήταν το επάγγελμα που θα της ταίριαζε, ύστερα από τη συμμετοχή της σε μια παροδεία προεκλογικής εκστρατείας. Ενώ κυνηγούσε τους διάσημους ρόλους, ωστόσο, ήταν παγωτατζού, ενώ δούλευε και σε ένα κατάστημα με αθλητικά παπούτσια, μέχρι να πραγματοποιήσει το όνειρό της!
Danny DeVito

Φανταστείτε αυτό: Πηγαίνετε σε ένα κομμωτήριο και ξαφνικά εμφανίζεται ο Danny DeVito με τα ψαλίδια του και σας ρωτάει πόσο κοντό θέλετε να είναι το κούρεμά σας. Ακούγεται τρελό, αλλά ο ηθοποιός δούλευε στο κομμωτήριο της αδερφής του πριν γίνει διάσημος!
Tom Cruise

Ο Tom Cruise είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Hollywood, αλλά στο παρελθόν μάλλον κουβάλαγε τις τσάντες ευκατάστατων ανθρώπων, αφού εργαζόταν ως παιδί για τα θελήματα σε ξενοδοχείο, προτού γίνει διάσημος! Στοιχηματίζουμε πως τώρα θα αφήνει μεγάλο φιλοδώρημα.
Madonna

Η Madonna είναι η βασίλισσα της pop μουσικής σήμερα και είναι σούπερ σταρ διεθνώς εδώ και δεκαετίες, αλλά όλα ξεκίνησαν από τότε που δούλευε στα Dunkin’ Donuts ως έφηβη. Στη συνέχεια ξεκίνησε να χορεύει και να κάνει μόντελινγκ, προτού εκτοξευθεί στην κορυφή με το τραγούδι.
Brad Pitt

Αυτές τις ημέρες, εάν ζητούσαν από τον Brad Pitt να φορέσει κοστούμι κοτόπουλου, θα τον χρυσοπλήρωναν, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι για τον σούπερ σταρ. Ο Brad φορούσε το εν λόγω κοστούμι την περίοδο που δούλευε σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο και ακόμα έκανε και άλλες δουλειές του ποδαριού, όπως να μετακινεί ψυγεία και σωφέρ σε λιμουζίνες, την περίοδο που πάλευε με την ηθοποιία.

Πηγή: Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: