Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κόκκινο χαλί στα βραβεία του Status - Οι άντρες της χρονιάς

Κόκκινο χαλί αλά ελληνικά ζήσαμε χτες το βράδυ γιατί δεν προλαβαίνουμε τα red carpet event και τα βραβεία αυτή την εβδομάδα. Έτσι μετά τα Grammys και τα BAFTA ήρθαν οι "Άντρες της χρονιάς" του περιοδικού Status.

Νάντια Μπουλέ
Η παρουσιάστρια του Top Chef εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μακριά τουαλέτα ρομαντικής αισθητικές με δαντελένιες λεπτομέρειες, που εντυπωσίασε καθώς έφερε αέρα Old Hollywood στο κόκκινο χαλί του Αθηνών Αρένα. Αν κάποιοι πουν την εμφάνιση υπερβολική, εμείς απλά θα πούμε πως καλά έκανε γιατί δεν είναι ποτέ κακό να είσαι «dressed up», αν έχεις το red carpet στο DNA σου.
adrestishronia-nadiabule

Έλενα Μακρή Λυμπέρη
Η διευθύντρια της ελληνικής Vogue αγαπά το glam και το glitter και στην προκειμένη εμφάνιση λειτουργεί τέλεια, γιατί το απλό μαύρο φόρεμα ξεφεύγει από τη σφαίρα του βαρετού και μπαίνει στον κόσμο του stylish. To φόρεμα παραπέμπει στη celestial αισθητική και πολύ το εκτιμούμε, αν και θα θέλαμε να δούμε τη κυρία Μακρή Λυμπέρη σε μία πιο edgy εμφάνιση όπως αυτές που κάνουν κυρίες της Vogue στο εξωτερικό όπως η Anna Dello Russo και  Emanuelle Alt.
adrestishronia-elenamakrilieberi

Πόπη Τσαπανίδου
Την αγαπάμε. Πολύ. Επειδή έχει μία cool αύρα, επειδή είμαστε σίγουροι πως πίσω από αυτό το σοβαρό πρόσωπο κρύβεται μια rock star, επειδή είναι ανεπιτήδευτα και απρόσμενα sexy. Στο χτεσινό κόκκινο χαλί με το μίνι μαύρο φόρεμα για ακόμα μια φορά απέδειξε όσα πιστεύουμε για εκείνη. Όλοι, Πόπη.
adrestishronia-tsapanidu

Αθηναΐς Νέγκα
Και ύστερα ήρθαν οι γούνες. Επιτέλους μια γυναίκα που λέει «όχι» στην απλότητα και στο εξωτικό ελληνικό καλοκαίρι και φορά τη γούνα της για να δείξει ότι σε ένα κόκκινο χαλί ταιριάζει μόνο μία γούνα και μια γόβα που μπάζει από παντού, γιατί άναψε η γυναίκα με το παλτό. Μόνο η Patsy Stone του Absolutely Fabulous θα μπορούσε να το είχε φορέσει καλύτερα από την κυρία Νέγκα, οπότε τη συγχαίρουμε.
adrestishronia-athinaisnega

Γωγώ Μπρέμπου
Τη λες και color blocking την εμφάνιση της κυρίας Μπρέμπου. Μακρύ, λιτό φούξια φόρεμα και τοπάζ δερμάτινο jacket έρχονται σε αντίθεση και δίνουν μια ένταση στο σύνολο. Τα μαλλιά τα αφήνουμε ασχολίαστα, ενώ η τσάντα που κρατά απλά μας κάνει να πιστεύομε ότι το stylish effect του color blocking ήταν απλά τυχαίο. Με την απορία θα μείνουμε. Γενικά, πάντως, εγκρίνουμε την εμφάνιση αυτή.
adrestishronia-gogoubreboy
 


queen.gr
 

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

wraia synola me agaphmeno ayto ths nadias boule k xeirotero...ayto ths gwgw brebou(to zaketaki de m arese katholou...to foremataki pali thymize ligo styl lanvin opws eixe foresei k h julian moore stis sfaires..k htan yperoxo ;)...padws aporw pws mesa stis emfaniseis tou kokkinou xaliou eleipe h emfanish tou cisse(!)axaxaxaxaxaxa :P:P:P