Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Κοινωνικό έργο ο Πατέρας...

Δωρεά 200.000 ευρώ για την επισκευή των μοτοσυκλετών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ έκανε ο Νικόλας Πατέρας.

Για ακόμα μια φορά ο Νικόλας Πατέρας δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο σε δύσκολους οικονομικά καιρούς για τη χώρα. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού...
...μετά την δωρεά για το πάρκο Ριζάρη μέσω του «Ιδρύματος Πατέρα» αποφάσισε να προχωρήσει σε ακόμα μια αξιέπαινη ενέργεια δωρίζοντας το ποσό των 200.000 ευρώ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την επισκευή όλων λων των μοτοσυκλετών των ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, που βρίσκονται ακινητοποιημένες λόγω της έλλειψης χρημάτων.

Αναλυτικά η επιστολή του Νικόλα Πατέρα προς τον Υπουργό Χρήστο Παπουτσή:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Από δημοσιεύματα εφημερίδων πληροφορήθηκα ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην επισκευή του στόλου των μοτοσυκλετών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.

Όπως γνωρίζετε τα τελευταία 20 χρόνια, το οικογενειακό μας Ίδρυμα ‘’ ΝΙΚΟΛΑΣ Δ. ΠΑΤΕΡΑΣ’’ αλλά και εγώ προσωπικά έχουμε προσφέρει άμεση οικονομική συμπαράσταση σε δεκάδες οικογένειες αστυνομικών που έχασαν την ζωή τους ή τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Ταυτόχρονα έχουμε δωρίσει εξοπλισμό (αλεξίσφαιρα γιλέκα, ασυρμάτους κ.λπ.) σε πολλές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ελάχιστη συνεισφορά για την συνέχιση του δύσκολου έργου της, που αποκλειστικό στόχο έχει την πάταξη της εγκληματικότητας.

Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας γνωρίσω την απόφασή μου να δωρίσω το ποσό των € 200.000 ( διακόσιες χιλιάδες ευρώ) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να διατεθούν στην άμεση επισκευή όλων των μοτοσυκλετών των ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, που βρίσκονται ακινητοποιημένες λόγω της έλλειψης χρημάτων.

Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να προσφέρουμε στην κοινωνία μας και να βοηθάμε την Πατρίδα μας.

Με εκτίμηση

Νικόλας Δ. Πατέρας»

leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: