Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Να βάλουν όλοι το χέρι στην τσέπη»!

Λόγω... μπάσκετ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχώρησε νωρίτερα από το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σε δηλώσεις του δεν έδειξε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα…

Ο πρώτος που έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της «πράσινης» ΠΑΕ ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πάντως δήλωσε...
...απαισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού». Επισήμανε πως δεν θα πρέπει να σκέφτονται οι μέτοχοι με βάση το ατομικό συμφέρον, αλλά όλοι να κοιτάνε το καλό του συλλόγου, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να πουληθεί ούτε ένας παίκτης!

Τέλος όσο αφορά την απουσία του αδερφού του, τόνισε πως είναι στο νοσοκομείο λόγω ασθένειας!

Αναλυτικά: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι όλοι πρέπει βάλουν την ομάδα πάνω από τους εγωισμούς. Σε προσωπική βάση θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Ο καθένας έχει το κοντό και το μακρύ του. Έκανα μια πρόταση να γίνει γενναία αύξηση. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει μεγάλος και τρανός, όχι Παναθηναϊκάκι. Το λέω γιατί δεν γίνεται να κοιτάει ο ένας αν θα βάλει ο ένας αν θα βάλει ο άλλος λεφτά. Αν αγαπάς τον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνεις το σωστό. Όχι εκείνο που κάνουν όλοι. Θα πάρουν κάποια απόφαση αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι σύμφωνος γιατί έφυγα επειδή θέλω να πάω στο μπάσκετ. Εγώ δεν δέχομαι να πουληθούν οι παίκτες. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο του.
Οι κασέτες είναι μεγάλο πρόβλημα. Εμείς οι Γιαννακόπουλοι τα πέντε πρώτα χρόνια είχαμε την καλύτερη ομάδα και μας στερούσαν τα πρωταθλήματα. Ποτέ δεν πήγαμε να κάνουμε παρατυπίες. Είναι στο νοσοκομείο Παύλος για αυτό δεν ήρθε».

Απών ο Παύλος!
Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον, κυρίως για την πρόθεση που έβγαινε από το περιβάλλον του Παύλου Γιαννακόπουλου να «επιτεθεί» στον Νικόλα Πατέρα και να ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με την κατάσταση που υπάρχει στο «τριφύλλι». Όμως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεν έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άρρωστος με ίωση και για αυτό δεν θα δώσει το παρών ούτε στο καθοριστικό παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ με την Μπαρτσελόνα!

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: