Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Έβαψαν «ερυθρόλευκο» το μαγαζί του Κωνσταντινέα!

Το περιστατικό συνέβη μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με σπρέι, άσπρο και κόκκινο, στο αρτοποιείο που διατηρεί ο Πέτρος Κωνσταντινέας στην Καλαμάτα, υπογράφοντας μάλιστα ως «Θρύλος».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του διαιτητή...
...ο τοπικός σύνδεσμος του Ολυμπιακού αρνείται ότι έχει σχέση με το περιστατικό, ενώ και ο ίδιος ο διαιτητής δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα, καθώς δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε νομική κίνηση.

Το συμβάν έλαβε χώρα μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 fm» ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρές, τονίζοντας:

«Εγώ είμαι προπονητής στον Παναρκαδικό και στο δρόμο καθώς πήγαινα στην προπόνηση άκουσα στο ραδιόφωνο ότι δέχτηκε επίθεση ο Κωνσταντινέας. Τον πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω τι έγινε. Πήγαν στο αρτοποιείο του και το έβαψαν κόκκινο και άσπρο με σπρέι. Εγώ δεν το είδα, αλλά το έμαθα από αστυνομικούς. Δηλαδή δεν ήταν πέναλτι αυτό και πρέπει να πάμε να τους σκοτώσουμε; Πρέπει να σταματήσουν αυτά.

Σε μία μικρή πόλη σαν την Καλαμάτα να γίνονται τέτοια πράγματα; Δε μπορεί να είσαι ποδοσφαιριστής ή διαιτητής και να φοβάσαι για τη ζωή σου. Πρέπει να διαφυλάξουμε τον αθλητισμό, γιατί στις εποχές που ζούμε μόνο αυτό μας έχει μείνει. Στην Ελλάδα πληρώνουμε την ατιμωρησία. Έλεος. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα πράγματα»

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: