Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Μαθητές δημοτικού έκαναν χρήση κοκαΐνης στην τάξη!

Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο...

Αναστάτωση προκλήθηκε στο δημοτικό σχολείο Thomson της Ουάσινγκτον, όταν......τέσσερις μαθητές εισήχθησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού εισέπνευσαν ή κατάπιαν κοκαΐνη, την οποία έφερε στην τάξη τους ένας άλλος μαθητής.

«Ένας μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Thomson έφερε απροσδιόριστη ποσότητα κοκαΐνης στο σχολείο και τη μοιράστηκε με τους συμμαθητές του» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του σχολείου.

Ο εκπρόσωπος του σχολείο Φρεντ Λιούις δήλωσε ότι οι μαθητές νοσηλεύθηκαν και εκτίμησε ότι πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, τα παιδιά παραπέμφθηκαν σε δίκη για κατοχή παράνομων ουσιών από τον εισαγγελέα της Ουάσιγκτον που είναι αρμόδιος για εγκλήματα που διαπράττονται από ανηλίκους.

«Τέσσερις μαθητές έκαναν χρήση κοκαΐνης. Κάποιοι την κατάπιαν και κάποιοι την εισέπνευσαν. Δε γνωρίζουμε την ακριβή ποσότητα» πρόσθεσε.

Ο διευθυντής του σχολείου που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, Άλμπερτ Ντιπόν, απέστειλε επιστολή προς τους γονείς, αναφέροντας ότι η αστυνομία θα πραγματοποιήσει έρευνα όσον αφορά τον μαθητή που είναι ύποπτος ότι έφερε την κοκαΐνη στο σχολείο αλλά και την οικογένειά του.


24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: