Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σέρρες: 30χρονος ποδοσφαιριστής αποπλάνησε ανήλικη μέσω internet!

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της πόλη των Σερρών την απίστευτη ιστορία με τον ποδοσφαιριστή που......αποπλάνησε 13χρονη κοπέλα παριστάνοντας την καθηγήτρια Μαθηματικών!
 
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής (αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Σερρών) αποπλάνησε την μαθήτρια Γυμνασίου μέσω ενός προγράμματος chat σε πραγματικό χρόνο. 
 
Αφού εμφανίστηκε στη 13χρονη κοπέλα ως καθηγήτρια Μαθηματικών, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και στη συνέχεια το εκμεταλλεύτηκε και προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της μικρής.

Το κουβάρι της υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας πήγε στο τμήμα δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου.

Αφού  εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του 30χρονου άνδρα, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε στις Σέρρες και μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε υπολογιστής που περιείχε στοιχεία για τη δράση του ποδοσφαιριστή.

Η σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, υποβλήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ στις γειτονιές της πόλης το πιο... hot θέμα συζήτησης είναι η αναζήτηση της ταυτότητας του 30χρονου άνδρα!
 
hamomilaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: