Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Μεθυσμένος ταξιτζής παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρή επιβάτιδα!!

Μια απίστευτη περιπέτεια για νεαρή φοιτήτρια που βρέθηκε εγκλωβισμένη σε ένα ταξί... Όλα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (29-03-2011). Μια φοιτήτρια που σπουδάζει στη Λαμία, κάλεσε ταξί για να πάει στο σπίτι της στη νότια πλευρά της πόλης. Ο οδηγός του ταξί που την παρέλαβε, περίπου 40 ετών, εμφανώς μεθυσμένος, άρχισε να μιλάει και να ρωτάει τη νεαρή επιβάτιδα με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Η κοπέλα προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να αποφύγει την κουβέντα, αφού...
...η απόσταση της διαδρομής ήταν πολύ μικρή. Όταν όμως διαπίστωσε ότι ο οδηγός δεν ακολουθούσε την διαδρομή που έπρεπε και μάλιστα σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, συνεχίζοντας τα υπονοούμενα, τότε "τα χρειάστηκε" γιατί δεν ήξερε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο μεθυσμένος οδηγός. Και τότε συνέβη το εξής απίστευτο. Ο οδηγός του ταξί "λιώμα" στο μεθύσι, της ζήτησε να οδηγήσει εκείνη μέχρι τον προορισμό της, γιατί αυτός αδυνατούσε.

Η κοπέλα που καθόταν πίσω, μη ξέροντας τι να κάνει, όταν είδε τον οδηγό να βγαίνει και να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, με όσα ψυχικά αποθέματα της είχαν απομείνει, κάθισε στο τιμόνι και ξεκίνησε. Επειδή όμως τα υπονοούμενα συνεχιζόταν και δεν ήξερε ποια θα ήταν η συνέχεια, όταν θα έφταναν σπίτι, κατευθύνθηκε στην οδό Κύπρου όπου έμενε ο σπιτονοικοκύρης της.

Σταμάτησε το ταξί χτύπησε το κουδούνι και μπήκε μέσα, ενημερώνοντας για το τι είχε συμβεί. Ο οδηγός του ταξί άρχισε να χτυπάει τα κουδούνια και να αναζητά την κοπέλα. Ο σπιτονοικοκύρης μαζί με τη φοιτήτρια κάλεσαν την αστυνομία. Ο μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη και πέρασε την υπόλοιπη νύχτα στο κρατητήριο. Η κοπέλα δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση για να μη μπλέξει με δικαστήρια.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: