Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Δικαιώθηκε η ΑΕΚ - Αποβάλλεται ο Ηλυσιακός!

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δικαίωσε την προσφυγή της ΑΕΚ και αποφάσισε την αποβολή του Ηλυσιακού από το πρωτάθλημα της Α1.

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά τις καταθέσεις των δύο πλευρών που ξεκίνησε...
...το πρωί και ολοκληρώθηκε 2 1/2 ώρες αργότερα.

Η ΑΕΚ είχε καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή των "κιτρινόμαυρων", θεωρώντας παράνομη την εμπλοκή του ατζέντη παικτών Τάσου Δελημπαλταδάκη με την ομάδα.

Ο φάκελος κατατέθηκε τη Μ. Τετάρτη πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί δεν έγινε η επικύρωση της τελικής βαθμολογίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα ίσχυε ότι η ομάδα που υποβιβάστηκε χάνει τη θέση της.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση, όμως, ο αθλητικός δικαστής ουσιαστικά αποβάλει τον Ηλυσιακό από το πρωτάθλημα πριν την ολοκλήρωση του, κάτι που σημαίνει ότι οι Ιλισιώτες είναι αυτοί που υποβιβάζονται μαζί με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
«Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)».

Από τη μεριά τους οι "κιιτρινόμαυροι" θα κάνουν έφεση της απόφασης και θα καταφύγουν σε δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο.


athlitikienimerosi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: