Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ανοιξιάτικες οι καιρικές συνθήκες το Πάσχα

Με βελτιωµένο καιρό αναµένεται να γίνει η έξοδος των εκδροµέων του Πάσχα, ενώ......το παραδοσιακό σούβλισμα την Κυριακή θα γίνει -στο μεγαλύτερο µέρος της χώρας- με ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες. Μοναδική «παραφωνία» οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο, κυρίως σήμερα και αύριο...

Τη Μ. Παρασκευή ο καιρός θα είναι καλός και γενικά θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στη χώρα, με λίγες νεφώσεις από το απόγευμα και μετά στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και το Μ. Σάββατο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια, καλά επίπεδα για την εποχή και τους ανέμους στα πελάγη να φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών.

Οσο για τη ∆ευτέρα του Πάσχα, τέλος, που αναμένεται να επιστρέψει το μεγαλύτερο μέρος των εκδρομέων, οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για καλό καιρό που δε θα δυσκολέψει την επιστροφή των εκδρομέων. Δεν αποκλείονται, πάντως, και οι πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά προς τις απογευματινές ώρες.

volostv.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: