Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Οι φήμες για εμπόριο οργάνων στην Κρήτη έγιναν...'είδηση'!!!

Η φημολογία για...εμπόριο οργάνων (όπως την περιβόητη απαγωγή παιδιών σε πολυκατάστημα...) τώρα κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο! 

Και μάλιστα αυτό το δήθεν συμβάν που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα εδώ και πολλούς μήνες έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα αφού...
...δημοσιεύεται υποτίθεται ως γεγονός σε διάφορα μπλογκς και ιντερνετικά στέκια ( myvita και αναδημοσίευση εδώ )!

Πρόκειται για ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ που καμία υπηρεσία και κανένας φορέας δεν έχει επιβεβαιώσει. Δεν υπάρχει καν τέτοια καταγγελία! Επίσης έχει πολλές φορές διαψευστεί από ραδιοφωνικές εκπομπές και άλλα μέσα. Ωστόσο, κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα κι παρουσιάζεται ως...αλήθεια που συνέβη στις 5 Απριλίου και κάποιοι τα πιστεύουν!

Διαβάστε τι γράφουν:
"Σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα την Τριτη 5 Απριλίου το απόγευμα, στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου στο ύψος του Φόδελε, που θυμίζει σενάριο από ταινία τρόμου ευτυχώς για την πρωταγωνίστρια είχε αίσιο τέλος.
Εικοσιεξάχρονη καθώς διέσχιζε με το αυτοκίνητο της το δρόμο του Φόδελε, ερχόμενη για Ηράκλειο, συνάντησε στο δρόμο μια γριούλα η οποία έκανε οτοστόπ. Δίχως να το σκεφτεί η κοπέλα σταμάτησε και πήρε την γριούλα μαζί της. Καθώς η κοπέλα οδηγούσε συνειδητοποιεί ότι το άτομο που έχει δίπλα της μόνο γριούλα που δεν ήταν! (είχε πολύ γυμνασμένες γάμπες για γριούλα) Κοιτάζοντας τον καθρέπτη καταλαβαίνει ότι ένα τζίπ την ακολουθεί εξ αρχής. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της πατάει απότομα το γκάζι και χτυπάει το μπροστινό αυτοκίνητο. Κατεβαίνει και ζητάει συγνώμη από τον οδηγό του οχήματος και ζητάει να καλέσουν την αστυνομία να καταγράψει το συμβάν. Στο άκουσμα της λέξης 'αστυνομία' η γιαγιά μπήκε στο τζιπ και εξαφανίστηκε. Όταν ήρθε η αστυνομία η κοπέλα τους είπε όλα όσα έγιναν και οι αστυνομικοί άρχισαν τις έρευνες. Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα εγκαταλελειμμένο. Όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να το ψάχνουν και άνοιξαν το πορτ-παγκάζ έμειναν άφωνοι.. 3 ψυγειάκια γεμάτα πάγο, νυστέρια και αναισθητικά που μαρτυρούσαν το σκοτεινό σκοπό των εμπόρων. Τα καλά νέα είναι ότι η κοπέλα σώθηκε, τα κακά νέα είναι ότι οι δράστες είναι ελεύθεροι, γι αυτό συνιστάμε προσοχή."

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: