Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Άγριο ξύλο σε τοπικό αγώνα της Αχαΐας!

Σε αγώνα μποξ μετατράπηκε ο αγώνας Άγιος Δημήτριος-Πείρος Ισώματος για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας…

Με αφορμή το γκολ του Αγίου Δημητρίου στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι αντί για αγώνα ποδοσφαίρου, νόμισαν ότι βρέθηκαν σε αγώνα μποξ και αυτό γιατί...
...τρεις ποδοσφαιριστές του Πείρου επιτέθηκαν στον τερματοφύλακα του Αγίου Δημητρίου, λέγοντας πως προσπαθεί να κάνει καθυστερήσει αφού η ομάδα του προηγούνταν με 1-0. Αφού ο άτυχος τερματοφύλακας δέχτηκε μπουνιές, κεφαλιές και κλωτσιές, ενώ απάντησε και αυτός με γροθιά, με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι τέσσερις παίκτες.

Αφού ο διαιτητής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους(!), το ποδόσφαιρο συνεχίστηκε και οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες δύο φορές, φτάνοντας τον δίκτυ του σκορ στο 3-0. Το… ξύλο όμως έκανε και πάλι την εμφάνισή του στο 83΄, όπου ένας αμυντικός από τους γηπεδούχους έριξε αγκωνιά σε παίκτη των φιλοξενουμένων και αντίκρισε και αυτός την κόκκινη κάρτα.

Βέβαια η… «μάχη» δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο τέλος του αγώνα ακόμη ένας παίκτης των γηπεδούχων δέχτηκε κόκκινη κάρτα για βρισιές, ενώ ένας παίκτης του Πείρου γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστή του Αγίου Δημητρίου, βλέποντας και αυτός κόκκινη κάρτα.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να μπουν στα αποδυτήρια, καθώς οπαδοί του Πείρου πετούσαν πέτρες στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μείνουν για περισσότερη από μία ώρα στο γήπεδο.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 3-0 υπέρ του Αγίου Δημητρίου, ενώ οι αποβολές ήταν οκτώ, τέσσερις για κάθε ομάδα.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: