Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Το... πινγκ-πονγκ της οργής!

Στο ντέρμπι «αιωνίων» το Σάββατο στο ΣΕΦ δεν... άνοιξε μύτη! Μια μέρα μετά όμως, , σε αγώνες πινγκ-πονγκ, σημειώθηκαν φθορές στο παρκέ και στην φυσούνα!

Η αλήθεια είναι πως μετά από ντέρμπι στο ΣΕΦ ή στο ΟΑΚΑ, έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για φθορές και επεισόδια. Ωστόσο...
...στο τελευταίο στο Φάληρο, δεν σημειώθηκε το παραμικρό χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρξαν φθορές. Δυστυχώς φθορές υπήρξαν και μάλιστα δεν είχαν σχέση με τον αγώνα μπάσκετ των δύο ομάδων. Φθορές που έγιναν την επόμενη ημέρα, την ώρα που η μόνη δραστηριότητα στο κλειστό ήταν αγώνες πινγκ-πονγκ και μάλιστα εφήβων-νεανίδων!!!

Φιλίππου: «Το έχει αναλάβει η αστυνομία»

Το gazzetta.gr μίλησε με τον διευθυντή του ΣΕΦ Νίκο Φιλίππου, ο οποίος μας ξεκαθάρισε πως το θέμα το έχει αναλάβει η αστυνομία και πως ελπίζει να μην είναι κάτι οργανωμένο, αλλά μια νεανική τρέλα.

Κύριε Φιλίπου τι ακριβώς έχει συμβεί στο ΣΕΦ;

«Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά καθώς το ερευνούμε. Είναι κάτι ανεξήγητο. Την στιγμή που πήγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να ετοιμάσουν το γήπεδο για την προπόνηση αντίκρισαν μια άσχημη εικόνα. Στο δάπεδο υπήρξαν πετάμενα αναψυκτικά και μπουκάλια, το παρκέ ήταν ξυσμένο σε ένα σημείο, ενώ φθορές είχε υποστεί και η φυσούνα. Πάντως όπως φάνηκε δεν ήταν φθορές από αυτές που λες πως είναι μεγάλης κλίμακας, αν ήθελαν δηλαδή μπορούσαν να κάνουν περισσότερα».

Εκείνη την ώρα αληθεύει πως αγωνιζόντουσαν έφηβοι και νεάνιδες στο πίνγκ-πονγκ;

«Ναι αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να το συνδυάσουμε αυτό, από την στιγμή μάλιστα που η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση. Δυστυχώς δεν δούλευαν οι κάμερες, οι οποίες δουλεύουν  μόνο στα παιχνίδια. Βέβαια περιμένουμε από την αστυνομία να μας πει αν μπορεί να βρεθεί λύση και από τις κάμερες. Αύριο θα ξέρουμε, αλλά ξαναλέω δεν πρέπει να ενοχοποιήσουμε το πινγκ-πονγκ, από την στιγμή που αναμένεται το πόρισμα της αστυνομίας».

Οι φθορές όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, είναι μεγάλες;

«Κοιτάξτε, δεν μας απασχολεί το οικονομικό μέρος, αλλά η κίνηση που έγινε. Ελπίζουμε να μην είναι οργανωμένη κίνηση, αλλά να μαζεύτηκαν πέντε με έξι παιδιά και να το έκαναν στα όρια του μαθητικού χαβαλέ, κάτι που και πάλι είναι καταδικαστέο. Όμως λέω πως οι φθορές δεν είναι μεγάλες μιας και μόνο το παρκέ που έχει γδαρθεί έχε κάποιο θέμα, αλλά όχι κάτι σοβαρό».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: