Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Έκλεβαν ουίσκι με… μεταλλική επένδυση!

Μια εξαιρετικά έξυπνη πατέντα είχαν εφεύρει τρεις αλλοδαποί για να πίνουν τζάμπα ουίσκι, κλέβοντας από καταστήματα του Ρεθύμνου μπουκάλια στα οποία φορούσαν «φουστανάκι» από αλουμίνιο για να μην ενεργοποιούνται τα αντικλεπτικά συστήματα!

Οι δράστες, ένας 24χρονος άνδρας από τη Ρουμανία και δύο συμπατριώτισσές του ηλικίας 20 και 21 χρόνων είχαν την ατυχία...
...να πέσουν σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου καθώς έβγαιναν από το σούπερ μάρκετ ενός 48χρονου στην περιοχή του Ατσιπόπουλου φορτωμένοι με δύο βαριές τσάντες.

Στον έλεγχο που υποβλήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι μέσα υπήρχαν οκτώ φιάλες ουίσκι αξίας 200 ευρώ που ήταν τυλιγμένα με αυτοσχέδιες μεταλλικές επενδύσεις από φύλλα αλουμινίου!

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι οι τρεις νεαροί ήταν… «σφουγγάρια», αφού με τον ίδιο τρόπο είχαν λεηλατήσει άλλες τρεις φορές τα εμπορεύματα του ίδιου καταστήματος, κλέβοντας μπουκάλια ουίσκι συνολικής αξίας 500 ευρώ! Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: