Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύτηκε η ηθοποιός Catherine Zeta Jones

Στην ψυχιατρική κλινική Silver Hill νοσηλεύτηκε για διάστημα πέντε ημερών η γνωστή ηθοποιός Catherine Zeta Jones, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπός της με μια λιτή ανακοίνωση. Η απόφαση της 41χρονης ηθοποιού να αναζητήσει βοήθεια θα πρέπει να σχετίζεται με τη δύσκολη χρονιά που πέρασε η ίδια καιι...
η οικογένειά της την περασμένη χρονιά. Ο σύζυγός της, Michael Douglas (με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά), διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα, τον οποίο καταπολέμησε με χημειοθεραπείες…
Η δήλωση του εκπροσώπου τής ηθοποιού έχει ως εξής: «Έχοντας αντιμετωπίσει το άγχος του περασμένου χρόνου, η Catherine αποφάσισε να εισαχθεί σε μία ψυχιατρική κλινική για μια σύντομη θεραπεία διπολικής διαταραχής τύπου ΙΙ». Αισθάνεται περίφημα και ανυπομονεί να ξεκινήσει να εργάζεται αυτή την εβδομάδα για δύο καινούργιες ταινίες», δήλωσε ο εκπρόσωπός της.
Άτομα του περιβάλλοντός της ανέφεραν ότι «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Catherine πέρασε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Έπρεπε να αντιμετωπίσει την ασθένεια του Michael και αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Πήγε για λίγες ημέρες γιατί ήθελε πριν ξεκινήσει να δουλεύει, να βεβαιωθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση, όπως τώρα». Συγκεκριμένα η Jones έχει συμφωνήσει για να συμμετάσχει στις κωμωδίες «Lay the Favorite» και «Playing the Field».
Αυτόπτης μάρτυρας, που δηλώνει ότι τη συνάντησε την Catherine Zeta Jones στην κλινική, είπε ότι ήταν ιδιαίτερα «χαρούμενη» κατά τη διάρκεια της παραμονής της. Μάλιστα, ακολουθούσε τους άλλους νοσηλευόμενους στα δείπνα, λέγανε αστεία, ενώ έπαιζαν μέχρι και πόκερ πριν κοιμηθούν το βράδυ.
Στο διαδίκτυο βρήκαμε ότι η «διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ» (αναφέρεται στην Ελλάδα συνήθως ως «μανιοκατάθλιψη») έχει ως χαρακτηριστικό την ύπαρξη ενός τουλάχιστον υπομανιακού επεισοδίου (ελαφριά μανία χωρίς νοσηλεία ή πρόβλημα λειτουργίας) και κυρίως καταθλιπτικών επεισοδίων. Ο ασθενής συνήθως παρουσιάζει καταθλιπτικά επεισόδια και είναι πολύ εύκολο να γίνει λανθασμένη διάγνωση μονοπολικής κατάθλιψης (απλής κατάθλιψης).

www.arionradio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: