Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Γκραν Πρι Κίνας (Σανγκάη) Μεγάλος νικητής ο Lewis Hamilton!

Εκπληκτικός ο αγώνας στην Κίνα, με τον Lewis Hamilton να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής. To Γκραν Πρι της Κίνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και μόλις από την πρώτη στροφή ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο Sebastian Vettel έπεσε από την πρώτη θέση στην 3η, πίσω από τους Hamilton και Button. Οι ανατροπές ήταν πολλές κατά διάρκεια του αγώνα και στα μισά ο Vettel ανέκτησε την πρωτοπορία.

Χρειάστηκε βέβαια...
...ένα τραγικό λάθος του Button, που οδηγούσε την κούρσα και μπήκε σε λάθος ομάδα! για να κάμει την απαραίτητη αλλαγή ελαστικών. Κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι ο Vettel θα πάρει την τρίτη του φετινή νίκη, αλλά πέντε γύρους πριν την καρό σημαία, ο Hamilton έφτασε την McLaren στα όρια της, αξιοποίησε στο έπακρο το DRS, και πέρασε στην πρώτη θέση, για να κόψει πρώτος το νήμα.

O Sebastian Vettel, που δεν μπόρεσε να κάνει το 3/3, έδειξε να κάνει μια μικρή υποχώρηση στην κόντρα του με τον Βρετανό, αντιμετώπιζε πάντως και προβλήματα με τη λειτουργία του KERS για τους τελευταίους επτά γύρους τουλάχιστον.

Οδηγικό ρεσιτάλ και τεράστια εμφάνιση από Mark Webber, που κατάφερε εκκινώντας από την 18η θέση να βρεθεί στο βάθρο και στην 3η θέση. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Jenson Button, ενώ τον ακολούθησαν οι δύο Ferrari των Μάσα και Αλόνσο αντίστοιχα, που για άλλον έναν αγώνα απογοήτευσαν.

katidiaforetiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: