Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ντύθηκε γαμπρός 107 φορές!

Εμμονή με τους γάμους έχει ένας 87χρονος Νιγηριανός...


Μουσουλμάνος θεραπευτής στη Νιγηρία κατάφερε το ακατόρθωτο: παντρεύτηκε 107 γυναίκες και παρότι στην πορεία έχασε μερικές (άλλες τις χώρισε και άλλες πέθαναν), τις 86 που έχει σήμερα τις κρατά απόλυτα ικανοποιημένες.

Καμιά δεν θέλει να τον εγκαταλείψει και ακόμη και τώρα στα 87 του...
...όλο και προσθέτει νέα κορίτσια στη συντροφιά τους, προκαλώντας αντιδράσεις από τις θρησκευτικές Αρχές.

Ερωτεύτηκε την πρώτη του σύζυγο γιατί ήταν ειλικρινής και πρόθυμη να τον κάνει ευτυχισμένο. Η δεύτερη γυναίκα του, μια ξαδέρφη του, ήταν ακαταμάχητη γιατί έκανε μόνο ό, τι τον ευχαριστούσε. «Αυτό και μόνο με έκανε να την αγαπώ», λέει ο Μπέλο Μαασάμπα που αποδίδει την εμμονή του με τους γάμους στον Αρχάγγελο Γαβριήλ ο οποίος, όπως υποστηρίζει, τον επισκέφθηκε στον ύπνο του και τον συμβούλευσε να παντρεύεται τη μία γυναίκα μετά την άλλη!

Ο 87χρονος παντρεύτηκε συνολικά 107 φορές, αριθμός που ακόμη και για μια κοινότητα με παράδοση στην πολυγαμία, ηχεί προκλητικά. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», σήμερα έχει 86 συζύγους, η νεώτερη είναι 19 ετών και η μεγαλύτερη 64. Εννέα πέθαναν και από 12 πήρε διαζύγιο, για απειθαρχία όπως λέει.

Πριν από τρία χρόνια οι ισλαμικές Αρχές της πόλης Μπάιντα, ζήτησαν από τον Μαασάμπα να πάρει διαζύγιο από τις 82 συζύγους του και να κρατήσει τέσσερις. Ο Μαασάμπα όμως αρνήθηκε να πάρει τα δεκάδες διαζύγια και δεν εγκατέλειψε την πόλη όπως του είχε ζητηθεί, ώσπου ένα πρωί η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του και τον συνέλαβε.

Είκοσι δύο μέρες έμεινε πίσω από τα σίδερα ενώ οι γυναίκες του έκαναν διαδήλωση στην πόλη ζητώντας την απελευθέρωσή του. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, οι δικηγόροι κάλεσαν τις συζύγους του και τους γονείς του έναν προς έναν, για να βεβαιωθούν πως καμιά δεν εξαναγκάστηκε στον γάμο και ότι το ήθελαν όλες τους.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: