Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

22 αστυνομικοί στο νοσοκομείο!13 οπαδοί συνελήφθησαν!

13 άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία στα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ΑΕΚ στο κέντρο της Αθήνας, στα οποία τραυματίστηκαν 22 αστυνομικοί και δύο οπαδοί.

Οι τραυματίες άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και πέντε από αυτούς παραμένουν για νοσηλεία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Αθηνών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν...
...στις πέντε το απόγευμα όταν οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες κατά αστυνομικών που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Χαριλάου Τρικούπη, για να αποτρέψουν επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟ.Νωρίτερα οι αεκτζήδες είχαν δεχτεί λεκτική επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟ ενώ περνούσαν μπροστά από το σύνδεσμο που βρίσκεται στην περιοχή.

Λίγο αργότερα, μεγάλη ομάδα οπαδών της ΑΕΚ, με μοτοσικλέτες έσπασαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και μαγαζιά. Επίσης έκαψαν περιπολικά και προσπάθησαν να πυρπολήσουν το σύνδεσμο του ΠΑΟ. Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Περίπου στις 06.45 μμ, ομάδα οπαδών συνδέσμου του ΠΑΟ προκάλεσαν φθορές σε δύο λεωφορεία φιλάθλων της ΑΕΚ, που κινούνταν στη Λ. Αλεξάνδρας. Επιτέθηκαν επίσης σε διμοιρία της Αστυνομίας που επενέβη.

























Κάηκαν περιπολικά, σύνδεσμος και πούλμαν δέχτηκαν επίθεση και έπεσε άγριο ξύλο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

newsit.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια: