Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Αναχώρησε για το 6ο αστέρι ο Παναθηναϊκός!

Με στόχο να επιτρέψουν με το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στα χέρια τους, αναχώρησαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τη Βαρκελώνη, όπου...
...την Παρασκευή ξεκινάει το Final Four της Ευρωλίγκας, με το παιχνίδι των "πρασίνων" κόντρα στη Σιένα.

Όλα τα μέλη της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδος αισιοδοξούν πως στην επιστροφή θα έχουν στις αποσκευές τους και το βαρύτιμο τρόπαιο, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Κώστα Καϊμακόγλου.

«Όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για διάκριση. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο για ορισμένους από εμάς που πάμε για πρώτη φορά σε Final 4. Πρέπει να καλύψουμε τα κενά και που ίσως δημιουργηθούν. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον παίκτη να παίξει σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας. Όλοι ονειρεύονται να φτάσουν εδώ. Εγώ και τα άλλα παιδιά οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο», δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ.

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου στάθηκε στον ημιτελικό με την Σιένα. «Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Η Σιένα είναι μία μαχητική ομάδα, και απέδειξε στην προηγούμενη φάση ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα. Δεν θα τα παρατήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα και να μην αφήσουμε περιθώρια. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Να πάμε βήμα-βήμα και καταρχήν να κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι με την Σιένα», ήταν τα λόγια του.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: