Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Σοκ με τη σύλληψη 66χρονου παιδόφιλου στο Αρώνι Χανίων!

Αποστροφή, οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σύλληψης 66χρονου Χανιώτη, κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανηλίκου.

Όλα ξεκίνησαν στην πλατεία της Σούδας, όπου...
...το 7χρονο αγόρι έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαϊου. Ο 66χρονος Χανιώτης από το Αρώνι Ακρωτηρίου, πλησίασε το ανήλικο παιδί και το έπεισε να τον ακολουθήσει στην οικία του.

Εκεί σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Δ/νσης Χανίων, «εξανάγκασε με σωματική βία τον 7χρονο να έλθει σε στοματική ερωτική περίπτυξη μαζί του».

Η δράση του συλληφθέντα αποκαλύφθηκε από φίλους του 7χρονου αγοριού που παρακολούθησαν τον 66χρονο ακολουθώντας τον σπίτι του, στο Αρώνι Ακρωτηρίου. Τα παιδιά γνωρίζοντας ότι ο 7χρονος βρίσκεται στην οικία του 66χρονου παιδόφιλου, αναζήτησαν το ανήλικο αγόρι, με τον συλληφθέντα να αρνείται την ύπαρξη του ανήλικου αγοριού.

Το παιδί ακούγοντας τους φίλους του να το φωνάζουν, βγήκε κάτω από το κρεββάτι του 66χρονου που ήταν κρυμμένο και στη συνέχεια έφυγε από την οικία μαζί με τα άλλα παιδιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, η οικογένεια του ανήλικου αγοριού, ενημερώθηκε για το περιστατικό, από μεγαλύτερα παιδιά φίλους του 7χρονου.

Σύμφωνα με την προανάκριση, ο 66χρονος είχε οδηγήσει σε ανάλογη πράξη το 7χρονο αγόρι, μία ακόμη φορά στο παρελθόν. Ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του παιδιού, ενώ ο 66χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα.

neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: