Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τέσσερα πλοία στην γραμμή Χανιά – Πειραιάς !!!

Aπό τις 10 Ιουνίου ξεκινούν τα δρομολόγια στην γραμμή Χανιά-Πειραιάς του ΕΓ/ΟΓ πλοίου Olympia Palace των Μινωικών γραμμών, σύμφωνα με......το πρόγραμμα δρομολογίων που έχει υποβάλλει η εταιρεία στο Συμβούλιο Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών.

Το αίτημα της Minoan Lines για την δρομολόγηση του πλοίου στα Χανιά θα εξεταστεί στις 12 Μαίου, με βάση τα δρομολόγια τα οποία έχει δώσει η εταιρεία για τη θερινή περίοδο. Το Οlympia Palace θα πραγματοποιεί καθημερινά διπλά δρομολόγια, στις 2μ.μ. από Πειραιά και στις 10μ.μ. από τα Χανιά.

Σύμφωνα με την «Ημερησία» οι Μινωικές προτίθενται να αφήσουν το πλοίο στη γραμμή των Χανιών και μετά το Σεπτέμβριο καθώς πεποίθηση της διοίκησης είναι ότι είναι ανώτερο από τα άλλα δύο της ΑΝΕΚ τα οποία είναι δρομολογημένα εκεί και θα κατορθώσει να πάρει σημαντικό κομμάτι από την επιβατική και εμπορική κίνηση.

Στο μεταξύ και στο πρόγραμμα δρομολογίων της Blue Star Ferries αναγράφεται πως στις 10 Ιουνίου ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια του ΕΓ/ΟΓ Blue Horizon .

Έτσι, εάν εγκριθούν τα δρομολόγια του ΕΓ/ΟΓ Olympia Palace και με δεδομένα τα δρομολόγια της ΑΝΕΚ με τα ΕΓ/ΟΓ Έλυρος και Λαττώ, τότε αυτό σημαίνει πως στην γραμμή Χανιά – Πειραιάς θα κάνουν δρομολόγια τέσσερα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, απο τρείς διαφορετικές ναυτιλιακές εταιρείες (!!!)

Σύμφωνα όμως με δηλώσεις ναυτιλιακών κύκλων στο Flashnews και με δεδομένη την επιβατική κίνηση και την δυναμικότητα της γραμμής, κάτι τέτοιο επιχειρηματικά είναι σχεδόν αδύνατον να σταθεί, οπότε είναι βέβαιο πως μέχρι το τέλος Μαίου θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

Flashnews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ οφείλω να απορήσω καθώς πιστεύω πως θα τους φάει όλους η ανεκ. Τόσους τουρίστες περιμένουν;