Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Θάφτηκε στον λάκο που έσκαψε μόνος του!

Ένα μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης της Αυστραλίας αποφάσισε στο διάλειμμα της προετοιμασίας του να σκάψει έναν λάκο στην παραλία όπου προπονούνταν.

Μόνο που φαίνεται να το παρακάνε και το αποτέλεσμα ήταν...
...να τον πλακώσει η άμμος και να χρειαστεί την επέμβαση των διασωστών σε μια επιχείρηση που κράτησε 2 ώρες και στην οποία πήραν μέρος 60 άτομα.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο 19χρονος Γιακούμπ Μάλυ μέλος της Ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης της αυστραλίας ξεκίνησε να σκάβει έναν λάκο στην παραλία. Μόνο που όπως είπαμε το παράκανε και άνοιξε μια τρύπα στην άμμο βάθους 2 μέτρων και μήκους 1,8 μέτρων. Στη συνέχεια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μπήκε μέσα σε αυτή και τότε τα τοιχώματα τον πλάκωσαν.

Πρώτοι στο σημείο έφτασαν οι συναθλητές του οι οποίοι φρόντισαν να σκάψουν γύρω από το κεφάλι του για να μπορεί να παίρνει αέρα. Στη συνέχεια οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο τοποθέτησαν πλαίσια στα τοιχώματα για να μην πέσει κι άλλη άμμος.

Αφού τον απεγκλώβισαν μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξητήριο τη Δευτέρα. Όταν ρωτήσαν τον προπονητή του τι μάθημα μπορεί να πήρε ο 19χρονος κολυμβητής αυτός απάντησε…. Απλά, να μην σκάβει τόσο βαθιά!

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: