Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Χαλάει ο καιρός από την Τρίτη...

Οι τοπικές βροχές και στα δυτικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες και οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τρίτη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται...
...με νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Από το μεσημέρι στα νότια σχεδόν αίθριος καιρός και εξασθένηση των φαινομένων στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι στα νότια και το απόγευμα και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αρχικά νεφώσεις με λίγες παροδικές βροχές και από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το μεσημέρι 5 με 6 και στη δυτική Κρήτη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 και στη βόρεια Κρήτη έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Από το απόγευμα σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με παροδικές βροχές και από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: